RTX 2070 GPU kullanımı en az kaç olmalı?

ben bakımını yapabiliyorum. 2 ayda bir değiştiriyorum macununu yağ bakımını da yapıyorum.

Ben bakımını yapabiliyorum. 2 ayda bir değiştiriyorum macununu yağ bakımını da yapıyorum.

Yağ bakımı derken hocam GPU da iyi macun kullanılmadı ve bakımı ısısı böyle 85 civarı görünce tekrar yapılır. Bu 85'ler çıkması için ort. 2-3 yıldır.

Ne hayır? Ben arkadaşa termal macun değiştirme sakın falan mı dedim? Ekran kartını soğutmanın en kolay ve rahat yolunun undervolt olduğunu söyledim ki bu işlerden az çok anlayan herkes bunun böyle olduğunu bilir. Şunu da unutmayın stok hiçbir ekran kartı ve işlemcinin voltaj/frekans ayarı bir insanın manuel yapacağı ayardan daha iyi olamaz.

Dostum termal macun değiştirmek varken UV ile uğraşmayalım dedim, dediğiniz doğru yazdım zaten. Çünkü 85 gören 2070 normal değil.

Dostum termal macun değiştirmek varken UV ile uğraşmayalım dedim, dediğiniz doğru yazdım zaten. Çünkü 85 gören 2070 normal değil.

Hocam dediklerimizin birleşim kümesini alırsak en iyi sonuca ulaşırız. Undervolt da termal macun değiştirme de ekran kartının yararına olur.

Bakın ben MX6 sürdüm ve 130W yani Max. güç de 72 derece görüyorum ve odam 35 derece falan. Ben size MX6 öneriyorum eğer paranız var ise mutlaka Thermal Grizzy Kry. öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…