B BEKADE Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #1 Windows 10 güncelleme attıktan sonraki gün HDMI'yı görmemeye başladı. Windows+R'den her şeyi yaptım. Ne kabloda sıkıntı var ne de monitörde. Windows'u geri de aldım. Yok, çözemiyorum. Var mı yardımcı olabilecek?
Windows 10 güncelleme attıktan sonraki gün HDMI'yı görmemeye başladı. Windows+R'den her şeyi yaptım. Ne kabloda sıkıntı var ne de monitörde. Windows'u geri de aldım. Yok, çözemiyorum. Var mı yardımcı olabilecek?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #2 Realtek driverını ya da önceden sistemin sahip olduğu ses sürücünü kurmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS B BEKADE Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 LerFly dedi: Realtek driverını ya da önceden sistemin sahip olduğu ses sürücünü kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun sesin gelmemesi değil sorun HDMI portun deaktif olması. Artı 0 Eksi
LerFly dedi: Realtek driverını ya da önceden sistemin sahip olduğu ses sürücünü kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorun sesin gelmemesi değil sorun HDMI portun deaktif olması.