DAYI 95 Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #1 Yaklaşık altı ay evvel şöyle bir sistem topladım fakat aletin parçalarının birbiriyle uyumu konusunda pek emin değilim, incelerseniz sevinirim. Özellikle 650 Watt PSU bu sisteme yeter mi emin olamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2020
Yaklaşık altı ay evvel şöyle bir sistem topladım fakat aletin parçalarının birbiriyle uyumu konusunda pek emin değilim, incelerseniz sevinirim. Özellikle 650 Watt PSU bu sisteme yeter mi emin olamadım.
S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 6 Şubat 2020 #2 En uygun zamanda en az 8GB RAM daha eklemenizi öneririm sisteme. 650W ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
En uygun zamanda en az 8GB RAM daha eklemenizi öneririm sisteme. 650W ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
DAYI 95 Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #3 Silinen üye dedi: En uygun zamanda en az 8GB RAM daha eklemenizi öneririm sisteme. 650W ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanındaki yazıyı gördüyseniz iki tane aynı ram var. Teşekkür Ederim
Silinen üye dedi: En uygun zamanda en az 8GB RAM daha eklemenizi öneririm sisteme. 650W ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanındaki yazıyı gördüyseniz iki tane aynı ram var. Teşekkür Ederim
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 6 Şubat 2020 #4 650W yeter de artar hocam.
S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 7 Şubat 2020 #5 DAYI 95 dedi: Hocam yanındaki yazıyı gördüyseniz iki tane aynı ram var. Teşekkür Ederim Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim oraya, genelde tek paket halinde alıyor alan kişiler, alışkanlık. 650W fazlasıyla yetecektir dediğim gibi.
DAYI 95 dedi: Hocam yanındaki yazıyı gördüyseniz iki tane aynı ram var. Teşekkür Ederim Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim oraya, genelde tek paket halinde alıyor alan kişiler, alışkanlık. 650W fazlasıyla yetecektir dediğim gibi.