RTX 2070 için İşlemci Önerisi

En kötü mayıs haziran beklemeye değmezmi sizce 4 ay falanda çok uzak bi zaman değil..
Hevesle bir an önce sistem toplamak isteyen birisi için uzun bir zaman bence. Kişiye göre değişir siz kendi fikrinizi yazmışsınız bende kendiminkini. Takdir alıcının ben sadece bu olaya sinir oluyorum. Ryzen 3'ler çıkacak hop sonra şey başlayacak dur bak 2 ay sonra 4'lerin adı duyulacak biraz bekle yada İntel'de şunu çıkaracak hocam onu bekle vs.
😀 Yanlış anlamayın ''ışıklı mışıklı'' takıntım yok, RGB olarak fiyat performans olarak bunları buldum. Ayrıca tomshardware ve guru3d deki incelemeler kötü olduğunu söylemiyor. Önerilere açığım dediğim gibi.
Yani garip pek kullanan yok TR'de distribütörleri yok. Bence Corsair hiç olmad Adata (XPG) falan bakın derim.

Türkiye'de değilim şu anda, pek beklemek istemiyorum @Merry'nin dediği gibi o çıktığında başka donanımlarda çıkacak daha fazla uğraşmak istemiyorum. 5 yıl önce açtığım konuda GTX 770 almak istediğimi belirtiğimde GTX 970'i beklememi söylemişti birisi beklemedim mutsuz değilim 🙂.

Türkiye'de değilim şu anda, pek beklemek istemiyorum @Merry'nin dediği gibi o çıktığında başka donanımlarda çıkacak daha fazla uğraşmak istemiyorum. 5 yıl önce açtığım konuda GTX 770 almak istediğimi belirtiğimde GTX 970'i beklememi söylemişti birisi beklemedim mutsuz değilim [emoji846].
Siz bilirsiniz eğer çok hevesliyseniz alın şuan intelde yeni çıkacak bi işlemci serisi ismi duyurulmadı yeni nesil ryzen da çıkar çıkmaz alabilirdiniz. R5 2600 yerine 3600 geldigi zaman 3000 serilerinde çekirdek saýıları arttırılmış r5 bir işlemciyi 8 cekirdekle kullanmakta vardı. Güle güle kullanın şimdiden

5 yıl önce açtığım konuda GTX 770 almak istediğimi belirtiğimde GTX 970'i beklememi söylemişti birisi beklemedim mutsuz değilim
Buyurun işte her var böyle yazanlar kendisi almaz almayacak ama birilerine mutlaka önerir onu.
Teşekkürler işlemciyi yükseltebilirim bir kaç yıla.
Kesinlikle şuan ki işlemciler de sizi rahatlıkla idare eder. Yeni çıkanlar yeni fiyatla daha yüksek fiyata gelecek vs. Baktınız çok iyiler satıp alırsınız en azından o aralığı boş geçirmemiş olursunuz. Hatta imkan varsa güzel temiz ikinci el bir işlemci bile olur. Fiyat olarak daha avantajlı ama para ve karar sizin. Benim ki sadece öneridir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı