farzımısal Decapat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 9 20 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Bir sorum olacaktı; ben 2070 ile 44 Mh/s alıyorum. Resimleri paylaştım. Acaba yanlış mi yapıyorum? Dosya Ekleri 8377F87C-A342-4500-B729-1853FD413652.png 486,6 KB · Görüntüleme: 506
Merhabalar. Bir sorum olacaktı; ben 2070 ile 44 Mh/s alıyorum. Resimleri paylaştım. Acaba yanlış mi yapıyorum?
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 20 Nisan 2021 #2 Pek bilgim yok ama normal sanırım. ⛏ The Best GPUs for Mining | Kryptex Kryptex is monitoring hashrate and profitability of the GPUs available on the market. This page helps you compare GPUs and choose the best GPU for mining. www.kryptex.org
Pek bilgim yok ama normal sanırım. ⛏ The Best GPUs for Mining | Kryptex Kryptex is monitoring hashrate and profitability of the GPUs available on the market. This page helps you compare GPUs and choose the best GPU for mining. www.kryptex.org
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 20 Nisan 2021 #3 Madencilik yazılımınızdaki hashrate'e göre yorumlama yapın. Havuzdaki hashrate değişkenlik gösterebilir, normaldir.
Madencilik yazılımınızdaki hashrate'e göre yorumlama yapın. Havuzdaki hashrate değişkenlik gösterebilir, normaldir.
farzımısal Decapat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 9 20 Nisan 2021 #4 Valla forum sitelerine bakıyorum hep 39-41 vs yazmışlar acaba oc de mi sıkıntı oldu diye sorayım deidm eyvallah
Valla forum sitelerine bakıyorum hep 39-41 vs yazmışlar acaba oc de mi sıkıntı oldu diye sorayım deidm eyvallah
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 20 Nisan 2021 #5 Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zorluğu vs.
Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zorluğu vs.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2021 #6 Normal. RTX 2000 serisi kartların kazım performansı pek iyi değil zaten.
farzımısal Decapat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 9 20 Nisan 2021 #7 arda662 dedi: Madencilik yazılımınızdaki hashrate'e göre yorumlama yapın. Havuzdaki hashrate değişkenlik gösterebilir, normaldir. Genişletmek için tıkla... Biraz daha araştırma yapayım o zaman sıcaklık suan normal olarak gidiyor 41* eyvallah Hani bende o yüzden dedim sonra kart gg olmasın AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zo AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zorluğu vs. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
arda662 dedi: Madencilik yazılımınızdaki hashrate'e göre yorumlama yapın. Havuzdaki hashrate değişkenlik gösterebilir, normaldir. Genişletmek için tıkla... Biraz daha araştırma yapayım o zaman sıcaklık suan normal olarak gidiyor 41* eyvallah Hani bende o yüzden dedim sonra kart gg olmasın AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zo AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zorluğu vs. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Nisan 2021 #8 Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. (sadece 30 serisi için mi tüm RTX mi onu ben bilmiyorum)
farzımısal Decapat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 9 20 Nisan 2021 #9 Hani bende o yüzden dedim sonra kart gg olmasın AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zo AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zorluğu vs. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... _fatih_kartal_ dedi: Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Yok gayet güzel kaziyorum şuanlık _fatih_kartal_ dedi: Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. (sadece 30 serisi için mi tüm RTX mi onu ben bilmiyorum) Genişletmek için tıkla...
Hani bende o yüzden dedim sonra kart gg olmasın AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zo AsLegolas dedi: Ortalama 50 Mh/s gösteriyor internette. Normal bir değer. Günden güne çok değişiyor kazım zorluğu vs. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... _fatih_kartal_ dedi: Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Yok gayet güzel kaziyorum şuanlık _fatih_kartal_ dedi: Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. (sadece 30 serisi için mi tüm RTX mi onu ben bilmiyorum) Genişletmek için tıkla...
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 20 Nisan 2021 #10 _fatih_kartal_ dedi: Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. (sadece 30 serisi için mi tüm RTX mi onu ben bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Çoktan kırdılar bile onu.
_fatih_kartal_ dedi: Abi mh yasağı getirmediler mi NVIDIA. (sadece 30 serisi için mi tüm RTX mi onu ben bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Çoktan kırdılar bile onu.