RTX 2070 ile BenQ XL2411 Monitörü HDMI 2.0 ile 144 Hz Kullanma

Benq XL2411lerde HDMI versiyonları 2.0 olmadığı için malesef 120 hz alınabiliyor fakat biraz araştırma yaptım ve Active adaptörler Display port to DVI var fiyatları biraz tuzlu ama oluyormuş yabancı bir forumda rehberi açan arkadaş ucuz olanını almış Acer kullandığı için olmamış Acer kullanıcıları biraz pahalı olanına yönelmeli demiş link olarak bunu vermiş: https://www.amazon.com/Accell-DisplayPort-DVI-D-Dual‑Link-Adapter/dp/B002ISVI3U/

30-40 dolara satılanlar da var ama Acer monitördeki gibi bizlerde de işe yarar mı yaramaz mı bilemeyeceğim.

%100 işe yarayacağının garantisi yok malesef o aktif DP to DVI-DL dönüştürücülerin. Ve G-sync çalışmayacağını düşünüyorum o şekilde.

Markası bile yok bunun, alayım deme. Monitörü değiş kurtul, başka net yolu yok.

Hocam sorunu çözdünüz mü ? Bende RTX 2070 almak istiyorum.

arkadaşlar keşke bende de aynı sorun var keşke almadan önce okusaydım bu yazılanları , üstte verdiğiniz dönüştürücüden de aldım malesef olmuyor.

Aynı dert bugün benim başıma da geldi. Mönitör önerebilir misiniz. 24" ve 27" olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…