Dostlar merhaba, MSI RTX 2070 Gaming kartına sahibim. Oyunlarda tüm ayarlar cart curt her şeyi en sona çekmem ve denetim masasındaki ayarları en son kaliteye yükseltmeme rağmen görüntü gözle görülür bir şekilde kötü gözüküyor. Oynadığım tüm oyunlarda aynı. CoD Modern Warfare, Metro Exodus, Forza Horizon 4 gibi çok iyi grafik alabileceğim oyunlarda bile grafik bozulmaları meydana geliyor. Ağaçlar, herhangi bir çit kenarı vs. tırtıklı oluyor ve titreşim gösteriyor. Bu olay cisimin uzaklığına göre değişiyor, yakındaki nesnelerde aldığım kalite iyiyken uzaklaştıkça grafik çok çok kötüye gidiyor. Ağaç yaprakları çok ta uzak olmamama rağmen (abartı bir uzaklık değil yani) nokta nokta gözüküyor ve birbirine giriyor. YouTube'dan videolarını izlerken bile daha iyi kaliteyle görüyorum. Benimle aynı sorunu yaşıyan 7-8 kişi daha buldum ve hiçbirinin sonuç aldığını göremedim, umarım bu sefer çözüm bulabiliriz. Sorunum ekran kartında mı yoksa yanlış bir ayar mı açtım veya kabloda bir sıkıntımı var bilmiyorum. Sistemim önceki yaz alındı ve herhangi darbe gibi bir şey yaşanmadı. Forza Horizon 4 oyununun görüntüsünü bırakıyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler.
Sistemim.
Ekran kartı: MSI RTX 2070 Gaming 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
Anakart: MSI B450M PRO-VDH-Plus.
RAM: Crucial 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz.
SSD: Kingston 480GB HyperX Fury (500MB/500MB)
Eki Görüntüle 559303
Çim ve çalıların geneline baktığınızda Ultra grafiklere göre berbat gözüktüğünü görebilirsiniz.