RTX 2070 kasa ve 240Hz monitör önerisi

şişkopat

Decapat

Kasa ve monitör önerisi yapabilecek var mı?

Bu pc yi ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama eğer oyun ise işlemciden kısıp rtx 2080s ya da ti alın .

3800X almak mantıksız. 3600x işinizi görür. İşlemciyi 3600x alıp ekran kartını arttırın oyunu işlemci değil ekran kartı oynatıyor.

3800X almak mantıksız. 3600x işinizi görür. İşlemciyi 3600x alıp ekran kartını arttırın oyunu işlemci değil ekran kartı oynatıyor.
Dediğim gibi oyun içinse eğer kesinlikle yapılması gereken belli. Şöyleki 2014 yılında aldığım Monster bilgisayar eğer ekran kartı iyi olsaydı şu an halen kullanırdım. Yatırım kesinlikle ekran kartına yapılmalı.

Arkadaşların söylediğine ek olarak eğer oyun içinse, 32GB çok gereksiz 24GB yapın diyeceğim ama o bile gereksiz bence.Her şeyin en pahalısı diyerek sistem dizmişsiniz sanırım ancak iş genel olarak öyle değildir, oradan kıstığınız parayla denildiği gibi RTX 2080 alınır.

Bana soracak olursanız 240Hz'de gereksizdir, 165Hz çok rahat yetecektir oradan kısılan para ile panel kalitesi aramalısınız.

Kasa ise büyük ferah bir kasa bulmanız yeterlidir.

3600Hz ram alacaktım, anakart zaten 4400 destekliyor ve fiyatı abartmadan bu özelliği kullanmak istedim. maksat bilgisayarımın zorlanmaması. 3600x konusunda emin değilim besleyebilir mi diye düşünüyorum. 240Hz gereksiz demişsiniz ama ben farkını akıcılığını hissettim onun için 240Hz önerisi istedim kullanan bilen vardır diye, dağlar kadar olmasada arasında farklar var 165Hz ile. RTX2080 için bakacağım tekrardan.

Bu şekilde güncelledim, nasıl olmuş arkadaşlar?

Son düzenleme:
Ram dual 16 gb yapmalısın. G.SKILL TridentZ NEO 3600 Mhz Cl:16 kullanıyorum ve tavsiye ederim. Şık bir ram. Anakart konusunda da daha bilgili olanların tavsiyesini almalısın.

Ram dual 16 gb yapmalısın. G.SKILL TridentZ NEO 3600 Mhz Cl:16 kullanıyorum ve tavsiye ederim. Şık bir ram. Anakart konusunda da daha bilgili olanların tavsiyesini almalısın.

Teşekkür ederim o ramlere de bir göz atacağım, ram zaten 16 olacak, ben gösterme amaçlı koydum buraya hocam. 3600x yeterince besliyor mu acaba ekran kartını endişelerim var.

Teşekkür ederim o ramlere de bir göz atacağım, ram zaten 16 olacak, ben gösterme amaçlı koydum buraya hocam. 3600x yeterince besliyor mu acaba ekran kartını endişelerim var.
Sizde bakın . 3600x rtx 2080 besler mi diye yazın. Bir tane gerek yabancı gerek bizim forumlarda beslemez diyen olmayacaktır. Bence araştırıp bu şekilde aldım. R7 3700x ile 3600x arasında kaldım. Tercihim 3600x oldu. Yinede gelen uzman bilgisi olanların yorumlarını dikkate al.

CS GO oynuyorsanız FPS ortalaması ne düzeyde? 240Hz tadını alabilir miyim acaba bu sistemle? minimum 240 FPS almak istiyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…