RTX 2070 laptop Little Nightmares 2'de 86 dereceyi gördü

musabemiroztop

Decapat
RTX 2070 laptop Little Nightmares 2'de 86 dereceyi gördü. Bu ısı normal mi?

RTX 2070 laptop Little Nightmares 2'de 86 dereceyi gördü. Bu ısı normal mi?
Markası modeli ney? İşlemci mi ısındı ekran kartı mı? Ne zamandır nasıl kullanıyorsunuz bilgisayarın bulunduğu ortamın sıcaklığı nasıl bunları da belirtmeniz daha iyi olur.

Markası modeli ne? İşlemci mi ısındı ekran kartı mı? Ne zamandır nasıl kullanıyorsunuz bilgisayarın bulunduğu ortamın sıcaklığı nasıl bunları da belirtmeniz daha iyi olur.

Oda ısısı normal işlemci ısısına bakmadım sadece Görev Yöneticisi'nden ekran kartının ısısına baktım.

Oda ısısı normal işlemci ısısına bakmadım sadece Görev Yöneticisi'nden ekran kartının ısısına baktım.
Ekran kartı 86 normal değil hocam. Kaç senelik laptop? Bakım yaptınız mı hiç? Termal macununu değiştirdiniz mi? Markası ve modeli nedir önemli detaylar bunlar.

Ekran kartı 86 normal değil hocam. Kaç senelik laptop? Bakım yaptınız mı hiç? Termal macununu değiştirdiniz mi? Markası ve modeli nedir önemli detaylar bunlar.

GameGaraj fenix 10TN-144 6-7 aylık laptop bakım hiç yaptırmadım termal macununu da değiştirmedim.

Kullanım değeri önemli, tam yükte ise normal gibi. Ama LM2 nin o kadar yük bindireceğini düşünmüyorum bu karta. O yüzden fazla geldi ancak siz MSI Afterburner ile kullanım değerlerini aktarırsanız her şey netleşecektir.

O oyunu bende anlayamadım grafik delisi oyunlarda normal seyrederken bu oyunda aşırı ısınıyor notebook optimizasyonla ilgili olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…