Tolga Enes Yılmaz
Centipat
Çok teşekkürler. Ancak bir sorum olacak, sizin anakartınız için ITX diyor kasa MİNİ-ITX olduğu için büyük olur diye düşünüyorum.Benim yaptığım şekilde daha iyi oldu açıkçası.
1- Koyduğum anakart hem VRM olarak iyi hem dolu dolu. WiFi, Bluetooth gibi daha çok artısı var.
2- RTX 2060 Super ile 2070 benzer performans veriyor. RX 5700 XT ise RTX 2070 Super ile kapışıyor.
3- Ben açıkçası HDD veya SATA SDD koymak istemedim o yüzden 1 TB M.2 SSD koydum.
4- Benim koyduğum kasa daha mantıklı açıkçası.
5- FSP Hyper serisi iyi değil koyduğum PSU çok daha iyi.
Çok Teşekkür EderimHayır isim öyle geçiyor anakart boyutu olarak MSI ile aynı
Kral high power nedir ya? Araba aküsü o resmen.Ekran kartı olmadan yaklaşık 4800-4900 civarı:
Amd Ryzen 5 3600X 3.8/4.2Ghz Am4 35 Mb İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Amd Ryzen 5 3600X 3.8/4.2Ghz Am4 35 Mb İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Adata XPG SX6000 Pro 1TB SX6000 Pro 2100MB/1500MBs PCIE M.2 Fiyatı
Adata XPG SX6000 Pro 1TB SX6000 Pro 2100MB/1500MBs PCIE M.2 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com SilverStone Sugo SG13B-Q / Mini ITX Performans Kasası (SST-SG13B-Q) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Mini Boyutlarda Gerçek Bilgisayar Deneyimi Dünyaca ünlü kasa üreticisi SilverStone, mini boyutlarıyla yer kaplamayan, mini-ITX ve mini-DTX yapılı anakart ve tam boy PSU desteğiyle göz dolduran yeni küp kasası Sugo SG13'ü sunar. Üç tarafı havalandırma kanallarıyla çevrili olan SilverStone Sugo...www.teknobiyotik.com veya daha uzun ömürlü olsun istersenizHigh Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ekran kartı tercihi bütçenize ve size kalmış:
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11.com
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11.com'da! En uygun ekran kartı fiyatları, bilgisayar bileşenleri kategorisinde!m.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Aşmış olabilir ama 1 TB M.2 SSD koydum.
Eğer 600W PSU ve 2060 Super alırsanız yaklaşık 8750 TL olur.
İncancın için seni kutluyor, itx sistemlerden High Power PSU'ları uzak tutmanı öneriyorum. Hayatında esenlikler dilerim.@babylon güzel bir kelime var ama kullanmıyorum.
High Power'ın bu PSU modeli Sirtec yapımı, yapı olarak daha iyi, Japon kapasitörler kullanıyor ve Gold sertifikası var.
FSP olması iyi yapmaz Hyper serisi çok uygun fiyatlı olmadığı sürece alınmaz:
Why group regulated units shouldn't be bought/sold in 2019 (and on)
These days the 12v is known to power almost everything: GPUs, CPUs, fans, part of the motherboard, sometimes DRAM (but is generally still 3.3v) and some PCs already fully work with it (converting it on the motherboard normally). This used to be different, with 5v being much more important than it...linustechtips.com
Daha bugün izledim çok iyi duruyor ama PSU çok ses yapıyordu sanırım.Her parçası Türkiye'de bulunmuyor sanırım ama, şöyle bir şey yapabilirsiniz:
Detaylıca araştırma yapın. ITX sistem, bilgi birikimi gerektiriyor.
Abarttık sankiKral high power nedir ya? Araba aküsü o resmen.
Daha bugün izledim çok iyi duruyor ama PSU çok ses yapıyordu sanırım.