@babylon cevap veremiyince ilginç bir yorum.
E biraz mübalağa da mı yapmıcazAbarttık sanki
PSU alırken marka değil model karşılaştırması yapılır.Yok cevap verememekle bir ilgisi yok. Çocuk değilim laf dalaşına sen kadar girmeye hevesli de değilim. Sadece sen High Power markasının ya da bazı modellerinin çok iyi olduğuna inanıyorsun buna yönelik bulduğun 1-2 blog yazısı var. Olabilir. Saygı duyarım ve bu forumda açılmış hiçbir postun altına High Power markasını ve ürünlerini önermem. Bitti, bu kadar basit. Benim de kendime göre tecrübem, görmüş olduklarım, geçirmiş olduklarım var
Tenezzül etmedim. Senden gelen bir yazıya niye itimat edeyim ki. Kaldı ki sen ne kadar güvenilirsin de gönderdiğin materyal güvenilir olsun.PSU alırken marka değil model karşılaştırması yapılır.
Attığım yazı neden Hyper serisinin alınmaması ile ilgiliydi ama pek anlayamamışsın.
Gametech önerip bunun 80+ sertifikası var diyenlerden farkınız yok sizinle uğraşılmaz.Tenezzül etmedim. Senden gelen bir yazıya niye itimat edeyim ki. Kaldı ki sen ne kadar güvenilirsin de gönderdiğin materyal güvenilir olsun.
Harika benzetmeGametech önerip bunun 80+ sertifikası var diyenlerden farkınız yok sizinle uğraşılmaz.
Gametech önerip bunun 80+ sertifikası var diyenlerden farkınız yok sizinle uğraşılmaz.
Kasa kadar neredeyse bu PSUPeki bir şey soracağım:
Velka 5 rev 3.0
Description The Velka 5 achieves compatibility with 7x as many graphics card models as the Velka 3 with a smaller desk footprint and a mere 5.14 L volume by combining Flex ATX PSU support and vertical graphics card mounting. The latest revision 3.0 features improved mechanical compatibility with...www.velkase.com
Bu kasa yeniden stoğa gelecekmiş Türkiye'ye gönderiliyormuş.
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Bu PSU sığar mı ona sıkıntı çıkarır mı?
Montaj kısmı sıkıntı değil de bir SFX PSU aradım ancak bulamadım sizin bildiğiniz var mıdır? Corsair SF 570 hariç o bütçeyi çok aşıyor.Kasa kadar neredeyse bu PSUSFX bir PSU almanız gerek.
Bu kasa uzun zamandır yok diye hatırlıyorum onu geçtim hem pahalı olucaktır hem montaj olarak bayağı zorlayacak gibi.
Bu kasa er veya geç stoğa geldi ve eğer dünya genelini virüs azalırsa çok uzun sürmedi ve size geldi diyelim bu kasa şu an kur, vergisi falan derken 1300-1500 civarına gelir. SFX PSU 800-1000 TL civarına bulunabiliyor onu alsak oldu 2500 TL.Montaj kısmı sıkıntı değil de bir SFX PSU aradım ancak bulamadım sizin bildiğiniz var mıdır? Corsair SF 570 hariç o bütçeyi çok aşıyor.
Bu kasa er veya geç stoğa geldi ve eğer dünya genelini virüs azalırsa çok uzun sürmedi ve size geldi diyelim bu kasa şu an kur, vergisi falan derken 1300-1500 civarına gelir. SFX PSU 800-1000 TL civarına bulunabiliyor onu alsak oldu 2500 TL.
Türkiye şartlarında küp bir sistem daha uygun oluyor açıkçası.
Tamam o zaman sizi dinleyeceğim. Bunun gibi taşınabilir ve şık bir kasa önerebilir misiniz ? ( Bu arada ekran kartı, işlemci ve monitörü yurt dışından getirtmeyi düşünüyordum daha ucuza geliyor bunun hakkında da öneri yapabilir misiniz?)