RTX 2070 MINI-ITX Sistem

Peki siz bana ne önerirsiniz ? Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum elinizden geldiğince ucuzlatarak nasıl bir şey önerirsiniz?

Peki siz bana ne önerirsiniz ? Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum elinizden geldiğince ucuzlatarak nasıl bir şey önerirsiniz?
RTX 2070 ile RTX 2060 Super benzer performansa sahiplenen o yüzden RTX 2060 Super almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı az değil.

RX 5700 XT ise performans olarak en mutlu edicek kart sizi.

RTX 2070 ile RTX 2060 Super benzer performansa sahiplenen o yüzden RTX 2060 Super almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı az değil.

RX 5700 XT ise performans olarak en mutlu edicek kart sizi.
RX 5700 Düşünmüyorum. Ama dedğiniz gibi 2060 SUPER almak daha mantıklı olur (hatta 2060'a bile kayabilirim) peki kasa ve PSU olarak ne önerirsiniz? (attığımdaki gibi sade ve şık olursa sevinirim.)

Türkiye içerisinde öyle kasa bulmak zoru geçtim yok demek yanlış olmaz. Yurt dışı olarak bile stok ve getirmek sıkıntı.

Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık.
Bu kasa'ya uygun PSU bulduk mu yeterli olacaktır.

SilverStone ile arasında pek fark yok. Bu kasanın daha kaç CM ekran kartı desteği olduğunu bulamadım böyle bir kasaya sistem kurmam açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…