Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Nisan 2020 #31 Şu virüs döneminde yurt dışından bir şey almak epey sıkıntı süreler çok uzuyor. Vergi falan ayrı mesele. Mesela attığınız ekran kartı çok pahalıya gelecektir. İşlemci Türkiye ile benzer fiyata gelir.
Şu virüs döneminde yurt dışından bir şey almak epey sıkıntı süreler çok uzuyor. Vergi falan ayrı mesele. Mesela attığınız ekran kartı çok pahalıya gelecektir. İşlemci Türkiye ile benzer fiyata gelir.
Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 26 Nisan 2020 #32 Sylveon dedi: Şu virüs döneminde yurt dışından bir şey almak epey sıkıntı süreler çok uzuyor. Vergi falan ayrı mesele. Mesela attığınız ekran kartı çok pahalıya gelecektir. İşlemci Türkiye ile benzer fiyata gelir. Genişletmek için tıkla... Peki siz bana ne önerirsiniz ? Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum elinizden geldiğince ucuzlatarak nasıl bir şey önerirsiniz?
Sylveon dedi: Şu virüs döneminde yurt dışından bir şey almak epey sıkıntı süreler çok uzuyor. Vergi falan ayrı mesele. Mesela attığınız ekran kartı çok pahalıya gelecektir. İşlemci Türkiye ile benzer fiyata gelir. Genişletmek için tıkla... Peki siz bana ne önerirsiniz ? Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum elinizden geldiğince ucuzlatarak nasıl bir şey önerirsiniz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Nisan 2020 #33 Tolga Enes Yılmaz dedi: Peki siz bana ne önerirsiniz ? Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum elinizden geldiğince ucuzlatarak nasıl bir şey önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... RTX 2070 ile RTX 2060 Super benzer performansa sahiplenen o yüzden RTX 2060 Super almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı az değil. RX 5700 XT ise performans olarak en mutlu edicek kart sizi.
Tolga Enes Yılmaz dedi: Peki siz bana ne önerirsiniz ? Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum elinizden geldiğince ucuzlatarak nasıl bir şey önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... RTX 2070 ile RTX 2060 Super benzer performansa sahiplenen o yüzden RTX 2060 Super almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı az değil. RX 5700 XT ise performans olarak en mutlu edicek kart sizi.
Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 26 Nisan 2020 #34 Sylveon dedi: RTX 2070 ile RTX 2060 Super benzer performansa sahiplenen o yüzden RTX 2060 Super almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı az değil. RX 5700 XT ise performans olarak en mutlu edicek kart sizi. Genişletmek için tıkla... RX 5700 Düşünmüyorum. Ama dedğiniz gibi 2060 SUPER almak daha mantıklı olur (hatta 2060'a bile kayabilirim) peki kasa ve PSU olarak ne önerirsiniz? (attığımdaki gibi sade ve şık olursa sevinirim.)
Sylveon dedi: RTX 2070 ile RTX 2060 Super benzer performansa sahiplenen o yüzden RTX 2060 Super almak daha mantıklı çünkü fiyat farkı az değil. RX 5700 XT ise performans olarak en mutlu edicek kart sizi. Genişletmek için tıkla... RX 5700 Düşünmüyorum. Ama dedğiniz gibi 2060 SUPER almak daha mantıklı olur (hatta 2060'a bile kayabilirim) peki kasa ve PSU olarak ne önerirsiniz? (attığımdaki gibi sade ve şık olursa sevinirim.)
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Nisan 2020 #35 Türkiye içerisinde öyle kasa bulmak zoru geçtim yok demek yanlış olmaz. Yurt dışı olarak bile stok ve getirmek sıkıntı. Ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz?
Türkiye içerisinde öyle kasa bulmak zoru geçtim yok demek yanlış olmaz. Yurt dışı olarak bile stok ve getirmek sıkıntı. Ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz?
Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 26 Nisan 2020 #36 Sylveon dedi: Türkiye içerisinde öyle kasa bulmak zoru geçtim yok demek yanlış olmaz. Yurt dışı olarak bile stok ve getirmek sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık. Tolga Enes Yılmaz dedi: Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık. Genişletmek için tıkla... Bu kasa'ya uygun PSU bulduk mu yeterli olacaktır.
Sylveon dedi: Türkiye içerisinde öyle kasa bulmak zoru geçtim yok demek yanlış olmaz. Yurt dışı olarak bile stok ve getirmek sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık. Tolga Enes Yılmaz dedi: Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık. Genişletmek için tıkla... Bu kasa'ya uygun PSU bulduk mu yeterli olacaktır.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Nisan 2020 #37 Tolga Enes Yılmaz dedi: Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık. Bu kasa'ya uygun PSU bulduk mu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... SilverStone ile arasında pek fark yok. Bu kasanın daha kaç CM ekran kartı desteği olduğunu bulamadım böyle bir kasaya sistem kurmam açıkçası.
Tolga Enes Yılmaz dedi: Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Cubıc-252 Usb 3.0 Oyun Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu kasa nasıl olur? Dediğiniz gibi hem küp hemde şık. Bu kasa'ya uygun PSU bulduk mu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... SilverStone ile arasında pek fark yok. Bu kasanın daha kaç CM ekran kartı desteği olduğunu bulamadım böyle bir kasaya sistem kurmam açıkçası.
Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 26 Nisan 2020 #38 Sylveon dedi: SilverStone ile arasında pek fark yok. Bu kasanın daha kaç CM ekran kartı desteği olduğunu bulamadım böyle bir kasaya sistem kurmam açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bana uyar. SilverStone da baya güzel açıkcası.
Sylveon dedi: SilverStone ile arasında pek fark yok. Bu kasanın daha kaç CM ekran kartı desteği olduğunu bulamadım böyle bir kasaya sistem kurmam açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bana uyar. SilverStone da baya güzel açıkcası.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Nisan 2020 #39 Tolga Enes Yılmaz dedi: Bana uyar. SilverStone da baya güzel açıkcası. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne düşünüyorsunuz ona göre bazı şeyleri daha uygun seçeceğim öncekine göre.
Tolga Enes Yılmaz dedi: Bana uyar. SilverStone da baya güzel açıkcası. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne düşünüyorsunuz ona göre bazı şeyleri daha uygun seçeceğim öncekine göre.
Tolga Enes Yılmaz Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 35 26 Nisan 2020 #40 Sylveon dedi: Bütçe ne düşünüyorsunuz ona göre bazı şeyleri daha uygun seçeceğim öncekine göre. Genişletmek için tıkla... 8000 TL civarı ama artırabilirim.
Sylveon dedi: Bütçe ne düşünüyorsunuz ona göre bazı şeyleri daha uygun seçeceğim öncekine göre. Genişletmek için tıkla... 8000 TL civarı ama artırabilirim.