Merhaba dostlar, öncellikle elimde ASUS ROG STRIX RTX 2070S bulunmakta geçen akşam oyun oynarken ayağım bilgisayarın güç kablosuna değdi ve bilgisayar kendi kendine kapandı, daha sonra bilgisayarı açtığımda herhangi bir sorun olmadı fakat kasaya baktığımda ekran kartının RGB sinin yanmadığını fark ettirm. Ekran kartını denemek için oyuna soktum, fakat bir anormallik görmedim sizce ne olmuş olabilir?
Hocam, kasa içinde bulunan ekran kartı güç kablosunu değiştirdim sanırım ayağımın değdiği güç kablosundan bahsediyorsunuz, değiştirip başka güç kablosuyla mı deniyim?
Hocam, kasa içinde bulunan ekran kartı güç kablosunu değiştirdim sanırım ayağımın değdiği güç kablosundan bahsediyorsunuz, değiştirip başka güç kablosuyla mı deniyim?
ASUS'un kendi RGB programı olması lazım onun ile tekrar deneyin Power kablosu problemli olsa ekran kartı hiç çalışmaması lazım en azından EVGA'da öyle.
ASUS'un kendi RGB programı olması lazım onun ile tekrar deneyin Power kablosu problemli olsa ekran kartı hiç çalışmaması lazım en azından EVGA'da öyle.
Tamam hocam uygulayacağım, ama şöyle diyim bilgisayar oto kapandıktan, sonra görmemeye başladı ve ben bu yazılımı kurmadan önce ekran kartını ilk taktığım zaman oto olarak rgbleri yanmıştı.