Şu anki sistemim de Online oyunlarda işlemcim çok fazla yükte kalıyor bu yüzden işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum tabii ki buna bağlı diğer bileşenleride. Herhangi bir limit yok fakat tamamen en ucuz ve performans ürünleri almak istiyorum kendi kafamda ve forumda araştırmamla şu şekilde bir liste yaptım sizin görüşünüz nedir bu konuda?
Sıvı soğutma olarak Cooler Master 120 Lite V2 düşündüm ama önermiyorlar 240 olabilir ya da öneriniz bekliyorum fiyat performans ürünü olarak.
Kasam 11 senelik ama çok memnunum fakat 240 mm çapında sıvı soğutma sığmıyor diye biliyorum kasa önerinizide bekliyorum.
Bu arada AMD işlemci öneriniz var ise diğer lazım olan bileşenler ile kombine edip belirtebilirsiniz, daha ucuz ve aynı performansı alacaksam neden olmasın.
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Dark DKCHMAXV20 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DKCHMAXV20 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.475,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ID-Cooling ZoomFlow 360X ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.120,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Pure Base 500DX BGW37 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.545,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hikaye modlu oyunlarda grafikler Ultra'da 99 GPU 50 CPU. Fakat PUBG'de tüm ayarlar Very Low'da işlemci çok yüksek kullanımda oluyor ara ara 95-99leri görebiliyor tabii ki donma FPS düşmesi olmuyor, oyuna bağlı oluyor tüm önerilerinize açığım çok mantıksızsa birkaç sene daha bekleyip tüm sistemi upgrade de edebilirim.
Şu an anakart serviste temizlerken işlemci soket pinlerini yamulttum kırıldı hazır sökmüşken değişeyim dedim ama niyetim vardı olmadı devam ederim teşekkürler yorumun için.