RTX 2070 Sistemde Kasa ve Güç Kaynağı Önerisi

onurnalbant

Decapat
R7 2700X ve RTX 2070'li bir sistem topluyorum. Kasa ve güç kaynağında kaldım. Kasanın hava akımı performansı doğrudan etkilediğinden doğru bir kasa seçmek istiyorum. Bu iki kasanın minimal ve beyaz yapısını beğendim, inceleme videolarını izledim.

Kasaların ön tarafları kenarlardaki ve alttaki açıklıklar hariç kapalı, 400C modelinde yan taraflarda biraz daha büyük boşluklar var ama emin olamadım. Sizce yeterli olur mu yada direk başka kasalaramı yönelmeliyim. Varsa önerilerinizi de bekliyorum HDD almayacağımdan HDD yuvası olmasa da olur. Bütçem bu kasaların fiyatları civarında.
  • Corsair Carbide 275R Temperli Cam Modeli
  • Corsair Carbide 400C
650-750W modüler bir güç kaynağı almayı düşünüyorum. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa için tahmini 650-700 TL gibi bir bütçeniz var galiba. Eğer 800 TL civarlarına çıkabilirseniz bu kasaya da bakabilirsiniz.

Galiba anakartınızda 2 tane 8-pin CPU bağlantısı mevcut. X470'in bazı modellerinde bir tane 8-pin bağlantı da mevcut olabiliyor ancak çoğu modelinde 2 tane 8-pin bağlantısı mevcut.

Bunu da göze alarak şu güç kaynaklarını tavsiye ediyorum:
Eğer anakartınızda sadece bir tane 8-pin CPU bağlantısı varsa:
Biliyorum, fiyatlar oldukça tuzlu, ancak güç kaynağı sisteminizin can damarı. Böyle bir sistemi kaliteli bir güç kaynağına emanet etmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı