Çözüldü RTX 2070 sistemde KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE hatası

• Konuyu başlatan actN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 404
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

actN

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB 3000 MHZ XPG GAMMİX D10
SSD veya HDD modeli
Adata su630
Ekran kartı
Asus RTX 2070 O8GB
Anakart
P
Arkadaşlar bilgisayara temiz kurulum yapınca hata veriyordu. Hata ekranında CMD'ye girip Regedit'ten "setup.exe"'nin değerini 3 yaptığımda bu hata sorunu düzeldi. Ancak şimdi de sürekli mavi ekran hatası veriyor. Minidump bağlantılarını veriyorum.

Anakart ASUS TUF Gaming B450 Pro Gaming.

Son düzenleme:
Çözüm
Sonuç nedir acaba? BIOS güncellemesi sonrası sorununuz çözüldü mü? Detayları belirtirseniz sevinirim. :)

Kusura bakmayın foruma çok bakamıyorum cevaplayamadım BIOS güncellemesi yaptım hatta yapmadan 3 gün önce yeni versiyonu çıktı ona güncelledim ancak yine devam etti sorun, sonuç olarak anakart sorunluymuş garantiyle hallettim.
BIOS versiyonunuzu güncellemelisiniz. 3211 sürümüne geçip sonucu belirtirseniz sevinirim.

BIOS versiyonunuzu güncellemelisiniz. 3211 sürümüne geçip sonucu belirtirseniz sevinirim.

Şu an dükkanda degilim yarın deneyip atacağım geri dönüş yapacağım size.

Sonuç nedir acaba? BIOS güncellemesi sonrası sorununuz çözüldü mü? Detayları belirtirseniz sevinirim. :)

Kusura bakmayın foruma çok bakamıyorum cevaplayamadım BIOS güncellemesi yaptım hatta yapmadan 3 gün önce yeni versiyonu çıktı ona güncelledim ancak yine devam etti sorun, sonuç olarak anakart sorunluymuş garantiyle hallettim.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı