RTX 2070 sistemde PUBG oynarken FPS 104 oluyor

onun için dedim bende doğru mu atı yanlışmı tamam indirim bunu
bios güncelmesinin fps ye bir katıkısı oluyor mu
onun için dedim bende doğru mu atı yanlışmı tamam indirim bunu

bios güncelmesinin fps ye bir katıkısı oluyor mu
elimde flıaş belek yok neye atabilirim başka ?

Ryzen 2700x işlemci ile Steam PUBG'de o değerleri almanız normal. İşlemcinizin 8+8 çekirdek olmasının pek bir önemi yok çükü PUBG'de diğer Battle Royal oyunları gibi tek çekirdek performansı esas olan bir oyun. En fazla 4 çekirdek ile işlem yapıyor. FPS yi artırmak istiyorsanız, soğutma sisteminiz yeterli ise işlemcinizi maksimum limitinde overclock yapmanız lazım. Tahminim iyi bir overclock ile 120 FPS civarına çıkabilirsiniz.

Limitlerde overclcok yapılmış Ryzen 3600 işlemci ile makisimum 140-140 FPS, Ryzen 5600x işlemci ile maksimum 170-190 FPS arası FPS değeri alabilirsiniz.

Katılıyorum 3600'den az FPS alması normal ama hiç değilse 100-110 civarlarında gezmesi gerekiyor FPS'i yani olması gerekenden düşük.

teşekkür ederim
Dram frekansınız ve FLCK bus clcok'unuz kaç mhz de. Gördüğüm kadarıyla CL değerleriniz oldukça yüksek. Bu sebeple işlemciniz bellek erişiminde yeterli bant genişliğine ve latency değerine sahip değil gibi gözüküyor.

color master sıvı soğtuma var nasıl bir ayar önerirsiniz ?

Ryzen 2nci nesil ile hiç overclcok denemem olmadı. Youtube'den 2700 overclcok diye yazıp videoları izleyin oradaki frekans ve voltaj değerlerine alabildiğiniz en yüksek değer en düşük voltaj ile overclcok yapmayı deneyebilirsiniz.

biosu günceliycem odnan önce ama elimde fılaş yok sdd ye atsam olur mu ?

Pubg denilenin aksine işlemci ve ram isteyen bir oyun. Ekran kartı önemli ama yanındaki bileşenler daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…