RTX 2070 Super çoğu oyun testinde RX 6600 ve RTX 3060'dan daha iyi

Hocam zaten güçlü olduğunu onaylıyorum ancak merak ettiğim bu kart kaç derecede ve fanları ne kadar hızda çalışıyor bir test yapabilir misin?

Monitörün 2K mı?

Hayır 1920x1080 1080p çözünürlüktede 2070 Super daha iyi hemen şu testin 1080p çözünürlükteki testlerine bak 1080P'de de daha iyi performans veriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok haklısınız gerçekten iyi kandırılıyoruz 2070 Super'in 3060'dan daha iyi performans vermesi inanılabilir gibi değil.

Hocam zaten güçlü olduğunu onaylıyorum ancak merak ettiğim bu kart kaç derecede ve fanları ne kadar hızda çalışıyor bir test yapabilir misin?

Hocam şu testten bakın isterseniz bence normal gibi sizce?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 3000 serisinin ileriye dönük olması. Bir üst sürümü desteklemesi. 2000 serisinin bir tık eskimesi sonucu ben tercihimi 3060'dan kullanırdım. Takdir sizin tabii.

Hocam ben sistemi sıfır almayacağım için değiştiremiyorum yoksa düşünebilirim.
2070 Super ile 3060'ı takas yapabilir miyim sizce FPS testlerini göstersem adama 2070 Super daha fazla performans veriyor ama ben ileri dönük olması için 3060 istiyorum desem kabul eder mi sizce?
Not: Ekran kartı kutusu mevcutmuş.

Son düzenleme:

2070 Super 3060 için iyi bir rakip. Kart çok eskimemişse takas edebilirsiniz belki. Kartı test etmeye de izin verilmeli bence.

2070 Super 3060 için iyi bir rakip. Kart çok eskimemişse takas edebilirsiniz belki. Kartı test etmeye de izin verilmeli bence.

Hocam adam yaşadığım şehirde yaşıyor evine gidip test edebilirim açıklamaya gelip test edebilirisiniz yazmış istersen sana sistemi atayım komple bence tam bir F/P ürünü sizce nasıl bence fiyatı aşırı uygun monitor klavye mouse kulaklık dahil her şey var hiçbir şey almayacağım.
Sistemin linki https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lgisayari-monitorle-birlikte-1132398095/detay

SSD boyutu sizi sıkıntıya düşürebilir hocam. Onun dışında iyi bence.

Hocam internettekinden değil bizzat elindeki karttan bahsediyorum, kendi kartının testini atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…