RTX 2070 Super ekran kartı düşük güçte çalışıyor

Vuena

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Masaüstü sistemimde MSI markasının Ventus modeli RTX 2070 Super ekran kartı bulunuyor. Bu ekran kartı bazı oyunlarda (karta yük bindirecek ayarları uygulamama rağmen) kendini düşük güçte çalıştırarak alacağım yüksek FPS değerlerinin önüne geçiyor ya da önüne geçtiği yönünde düşüncelerim var. Bunun sebebi nedir? Ayrıca Ready or Not oyununda NVIDIA DLSS özelliğini bulamıyorum. DLSS özelliğini kullanan bir arkadaşımın tarifiyle olması gereken yere baktım ve bulamadım. Ekran kartlarıyla arası muazzam olan biri değilim. Konu hakkında bilgisi olanların yardımına ihtiyaç duymaktayım. Ekte sizlerle oyun içerisindeki ayarlarımı ve aldığım değerleri paylaşacağım.

İşletim sistemi: Windows 11.
PSU: Cooler Master MasterWatt 600 Lite.
RAM: 16 tek slot 3200 MHz,
İşlemci: i5-10400F,
Depolama: Kioxia 1 TB M.2 sssd (2100 yaz 1700 oku)

Dosya Ekleri

• dnt72wq.png
    500,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 3xb1rjq.png
    902,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 6l6r04d.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

MSI Afterburner' temp limit ve diger ikisini yükseltebilirsiniz ayrıca grafikleri yükseltmek ısıyı da oldunca arttıracaktır.

Selam. MSI Afterburner'da güç limiti yüzde yüz gösteriyor. Sıcaklık değeri de güç tüketimine müteakip en fazla 83 limitine ulaşabiliyor. Afterburner ve oyun içi ayarların ekran görüntülerini paylaştım. Bir inceleyebilir misiniz?

Ekran kartınıza kaç pin baglı ayrıca kaçlı sogutmanız var PSU markanız nedir?

Ekran kartınıza kaç pin baglı ayrıca kaçlı sogutmanız var PSU markanız nedir?
8+6 pin bağlı. Bir egzoz, iki ön panel olmak üzere toplamda üç fanım mevcut. PSU markası Cooler Master Masterwatt 600 Lite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…