RTX 2070 Super Gaming X Trio vs. RTX 2060 Super Ventus GP OC

RX 5700 XT alın keyfiniz bakın. Birkaç aya kadar asla önermezdim ama AMD driver sorunlarını çok güzel çözüyor. Performans olarak da RTX 2070 Super'i yeni driverı ile geçiyor. Vulkan destekli oyunlarda daha iyi bir başarı elde ediyor. Kesinlikle RX 5700 XT alınabilecek bir kart.
Not: Kızgın atmak veya saçma sapan emoji atacaklara, adam gibi neden kızgın attığınızı söyleyip açıklayın. Alacak arkadaşa yarasın. Beni cezalandırmıyorsunuz kızgın atarak .

Gaming X Trio modelleri gerçekten çok üst düzey modeller. Soğutma anlamında muhteşemler. O yüzden 2070 Super. Ventus modeller soğutma anlamında Gaming X'in gerisinde kalıyor.

RTX özelliği olduğu için Nvidia düşünüyorum. RX 5700 XT de ray traycing yok diye biliyorum.
Hangi sistemi alacaksınız?

Bu ikiliyi karşılaştırmak mantıklı değil, biri 2070 Super ve Gaming X Trio diğeri ise 2060 Super Ventus.
https://www.qp.com.tr/qp-super-r5-3600-16-gb-rtx-2060s-8gb-480-gb-ssd-oyun-bilgisayari
Bu sistem Corsair kasayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…