RTX 2070 Super + i3 9100F vs RTX 2060 + Ryzen 5 3600

İnek05

Hectopat
Daha fazla  
Bu ikisi arasından birini almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600 daha mantıklı bir seçenek. 1080p kullanacaksanız zaten RTX 2060 fazlasıyla yeterli.
Altyapı sağlam olsun.

AMD'ye karşı ön yargılarım var çünkü 5 yıl boyunca AMD Laptop'u kullandım, her oyunda drop yedim gerek güncellemeler çok kötü gerek ısısı kötü.

Ekran kartı olarak önerim genelde Nvdia oluyor nedeniyse, AMD işlemcide İntel'i yakalamış hattaha geçmiş bile olabilir ancak Ekran Kartı Driver'ları ve Ekran Kartı teknolojileri açısından Nvdia'dan ders alması gerekiyor. Tamam fiyatları ucuz tutuyorsunuz, ama bu yeterli değil. RX serisiyle iyi bir çıkış yaptılar. Ekran kartları oldukça iyi, ısı değerleri de hoş ancak insanların geçmişten gelen algısını yıkmaları için en azından bu serinin 0 hatalı geçmesi gerek. RX serisinde bir hata olması durumunda; artık insanların bir daha AMD ekran kartı alacaklarını sanmıyorum. Önerim RX 5700 olacaktır demek istemiyorum çünkü inanın ben de kestiremiyorum, o yüzden Nvdia birazcık daha güvenli liman bu konuda

AMD'ye karşı ön yargılarım var çünkü 5 yıl boyunca AMD Laptop'u kullandım, her oyunda drop yedim gerek güncellemeler çok kötü gerek ısısı kötü.

Saçma bir düşünceye sahipsiniz. Ben hiç oyun için yapılan AMD laptopu görmedim 5 yıl önce. Laptop olarak, ısınmasının sebebi AMD ile ilişkili değil, güncellemeleri de gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…