Sanırım bu monitörle beraber Bannerlord veriyorlardı.Bu monitörü öneririm. Hem bütçenizi çok aşmıyor, hem 2K, hem de görüntü kalitesi gayet güzel. Üstelik 144 Hz. 4 ms olması biraz can sıkıcı olabilir fakat rekabetçi oyunları çok oynamadığınız için sorun yaratmayacaktır.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Doğru olabilir, hiç takip etmiyorum böyle şeyleri. Doğruysa tadından yenmez.Sanırım bu monitörle beraber Bannerlord veriyorlardı.
Pek iyi bir monitör değil, sanırım piksel sıkıntısı çok oluyordu bu modelde. Nedense samsung monitörlerde biraz araştırma yapınca sıkıntıları hep karşıma çıkıyor. Neredeyse 2 ay öncesine kadar 1 yıl falan hep monitör baktım o yüzden şikayet var yada forumlarda araştırmadan pek monitör almak sağlıklı değil. Bol bol şikayet yazısı okumak lazım.Sanırım bu monitörle beraber Bannerlord veriyorlardı.
Bu monitörü öneririm. Hem bütçenizi çok aşmıyor, hem 2K, hem de görüntü kalitesi gayet güzel. Üstelik 144 Hz. 4 ms olması biraz can sıkıcı olabilir fakat rekabetçi oyunları çok oynamadığınız için sorun yaratmayacaktır.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eğer bütçeme uygun bir monitör bulursam kesinlikle tercihim 1440p 144hz olur.Açıkçası 2k 144hz minimum olsun ve eğer çok film vs izlemiyorsanız va (ki izleseniz bile çok tn panel kadar fark yaratmaz) almanız daha mantıklı. Ben ekim 2019’da viewsonic vx3258 2k 144 hz monitör aldım, ekran kartım rx 570 ve 2k çözünürlük için bir şekilde bana yetti performansı. Hem gözünüz için hem de zevkiniz için 2k bence size iyi gelir ayrıca ekran kartınız fazlasıyla karşılıyor bu çözünürlüğü. Ips’i ben pek önermiyorum oyun için. Severim ama iş oyun da olunca biraz en ortası va panel. Viewsonic monitörde sorun çıktı ve tüketici hakem heyeti ile iade ettim daha 2 hafta önce de asus vg27q aldım. 1080p çözünürlük ve 165hz 1ms. Ama 27’’ için hele de 2k 32’’ ekrandan sonra çözünürlük kötü geldi. Zaten 27’’ için 1080p yetersiz, rainbow six siege’de yazılar falan tırtıklı kalıyor. Mutlaka 2k bakın.