RTX 2070 Super Last of Us oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16GB 2600 Mhz
Ekran kartı
MSI 2070 Super Trio
Anakart
MSI MAG TORPEDO 460
İşlemci
İntel i510400F
Arkadaşlar merhaba, oyunda bu hatayı alıyorum 1-2 dakika oynadıktan sonra bu hatayı verip oyundan atıyor. Tüm sürücüler güncel, ısınma da aşırı seviyede değil. Çok düşük grafik ayarlarında bile aynı hatayı veriyor. GPU 2070 Super en düşük ayarlarda bile çalıştıramayacağını düşünmüyorum. Çözümlerinizi rica ediyorum.

1747861734372.png

Hocam NVIDIA uygulamasından değil de buradan indirin aynı sorun bende de vardı bu NVIDIA web sitesinden son sürümü indirdim düzeldi.

Arkadaşlar merhaba, oyunda bu hatayı alıyorum 1-2 dakika oynadıktan sonra bu hatayı verip oyundan atıyor. Tüm sürücüler güncel, ısınma da aşırı seviyede değil. Çok düşük grafik ayarlarında bile aynı hatayı veriyor. GPU 2070 Super en düşük ayarlarda bile çalıştıramayacağını düşünmüyorum. Çözümlerinizi rica ediyorum.

Eki Görüntüle 2496136

Hocam TLOU 1 sorunlu diye biliyorum.

Eki Görüntüle 2496136

Hocam bu türden sorunlar hep karşıma çıkıyor ve ChatGPT'ye soruyorum önce ana nedenleri sayıp çözüm sunuyor sonra bunları zaten yaptım yazıyorum daha ayrıntılı çözüm sunuyor ve hallediyorum. Tavsiye ederim.

Hata verip oyundan attığı anda olay görüntüleyiciden bu ekrana bakabilir misiniz? Hata nedir görelim.
Eki Görüntüle 2496159
1747864932144.png

nvlddmkm kaynağındaki 153 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
Error occurred on GPUID: 100

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı.

Buyrun.

Eki Görüntüle 2496164
nvlddmkm kaynağındaki 153 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
Error occurred on GPUID: 100

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı.

Buyrun.
Hocam aynı sorunu ben farklı bir oyunda yaşıyordum ve bu nvlddmkm hatasını alıyordum. Üstelik tüm bileşenlerim de yeniydi. Ne yaptıysam bu hatayı çözemedim. Sonra windows11 in en güncel sürümünü iso olarak indirdim ve çalıştırıp direkt yükselt seçeneği ile kurulum yaptım. Tüm dosyalarım, bilgilerim her şeyim formattan önce ne ise öyle kaldı sadece sistemi yeniledi. Lisans bile gitmedi. Ve sorunum düzeldi bir daha da bu hatayı almadım. Siz de bir deneyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı