RTX 2070 Super OC test değerleri normal mi?

Bütçe
-------

AKYLKINGS

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar iyi forumlar. Yurtdışından 2. el kart alıyorum, ben ayarlıyorum babam bana alıyor ve getiriyor. Bir tane 2070 Super Dual OC buldum ve alacağım.

Alacağım kişiden fotoğraflarını ve testlerini istedim. Testleri attı. Testlerde bir problem görüyor musunuz? Kart üzerinde kullanımdan oluşan bir çizik vesaire yok. Kutusu ile beraber alacağım. Riskli olduğunu biliyorum ama olsun. Denemeye değer. Daha önce 5500XT 8 GB almıştım.
(resimler biraz fazla olmuş olabilir)
Kartın kutusu:
1
2

Kartın kendisi:
1
2
3

Testler:
1
2
3
4
5
6

Uzun oldu ama olsun. Kontrol edip bildirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar gayet iyi. Ama bir iş var gibi geliyor. Fazla serin gibi.

Hocam testlerde 8xmsaa açmamış. Şimdi 1Dk'lık ve 8xmsaa açık bir şekilde video istedim. Atcağını söyledi. Seri numarasını ASUS garantisinde arattım 2022'ye kadar devam ediyor. Testlerde de yeni çektiği belli oluyor 5 nisam 2021 diye. Testler'de bir problem var mı sizce?

Hocam garantisi varsa alın bence. Büyük ihtimal sıkıntı yoktur ama 66 derece Dual için biraz serin geldi.
Aynı kart var bende. Undervoltlu bir şekilde kullanıyorum. 58-60 arası dolaşıyor.
O zaman bir problem yok. Garantiside varmış zaten. Alınır.

Hocam garantisi varsa alın bence. Büyük ihtimal sıkıntı yoktur ama 66 derece Dual için biraz serin geldi.

O zaman bir problem yok. Garantiside varmış zaten. Alınır.

Garanti kağıdını bulamadı ama E-mal'inde bulabileceğini söyledim. Arıyor şimdi. Fiyat konusunda çok iyi buldum o yüzden kaçırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…