conunan Centipat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 6 15 Mart 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Bir ucu monitör ya da TV'ye diğer ucu ekran kartına bağlaman gereken HDMI ya da Display Port kablo. Genişletmek için tıkla... hdmi kablom bağlı ve düzgün çalışıyor Mithat Berhan dedi: Tüm bağlantıları tam yapın bir de jelatinleri sökün. Bir de anakart yükseltme vidaları takılı mı? Kablo bağlantıları tam mı? RAM anakart kitapçığına göre mi takılı? Bir de tam cevap alamadım tekrar yazayım, görüntü kablosu ekran kartına mı bağlı? Genişletmek için tıkla... ramler kitapçığıma göre takılı kablo bağlantılarının tam olduğunu düşünüyorum ancak anakart yükseltme vidaları tam olarak ne oluyor onu anlamadım Son düzenleme: 15 Mart 2020
Mithat Berhan dedi: Bir ucu monitör ya da TV'ye diğer ucu ekran kartına bağlaman gereken HDMI ya da Display Port kablo. Genişletmek için tıkla... hdmi kablom bağlı ve düzgün çalışıyor Mithat Berhan dedi: Tüm bağlantıları tam yapın bir de jelatinleri sökün. Bir de anakart yükseltme vidaları takılı mı? Kablo bağlantıları tam mı? RAM anakart kitapçığına göre mi takılı? Bir de tam cevap alamadım tekrar yazayım, görüntü kablosu ekran kartına mı bağlı? Genişletmek için tıkla... ramler kitapçığıma göre takılı kablo bağlantılarının tam olduğunu düşünüyorum ancak anakart yükseltme vidaları tam olarak ne oluyor onu anlamadım