RTX 2070 Super undervolt yapmalı mıyım?

H2onyaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende ASUS Dual 2070s var 3 yıllık. Cihazımın sıcaklıkları 73 ila 79 arasında geziyor. Undervolt yapmalı mıyım? Yapılacaksa bile nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Undervolt yaparsam cihaza zarar vermiş olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bende ASUS Dual 2070s var 3 yıllık. Cihazımın sıcaklıkları 73 ila 79 arasında geziyor. Undervolt yapmalı mıyım? Yapılacaksa bile nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Undervolt yaparsam cihaza zarar vermiş olur muyum?

Termal macun ve bakımlarını yapmadıysan yap.
Hemen undervolta gerek yok önce bakım yap derim.

Eğer yapacaksanız ya Afterburner ya da ASUS'un orijinal uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Termal macun ve bakımlarını yapmadıysan yap.
Hemen undervolta gerek yok önce bakım yap derim.

Eğer yapacaksanız ya Afterburner ya da ASUS'un orijinal uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Garantisinin bitmesini bekliyorum öyle yapacağım bakımı. Afterburner'dan fan ayarı yaptım gene soğutmuyor o kadar.

Bu arada sıcaklıklarınız çok normal yükteki sıcaklıklarınız ise.

Bu arada sıcaklıklarınız çok normal yükteki sıcaklıklarınız ise.

Yük sıcaklıkları hocam. Afterburner'dan fan ayarı çekmediğim zaman 85'i görüyor. Bence yüksek değil mi?

Yük sıcaklıkları hocam. Afterburner'dan fan ayarı çekmediğim zaman 85'i görüyor. Bence yüksek değil mi?

Bir de 3 yıldır hiç termal macun değişimi yapmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı