Nyxa Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.419 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Eylül 2024 #11 Lenka dedi: 15k bile çok iyi, sence tahmini o fiyata ne kadar sürede gider? Genişletmek için tıkla... O fiyata teklif gelir mi emin değilim. Sana 10K teklif edeceklerdir. Arasını bulmak size kalıyor.
Lenka dedi: 15k bile çok iyi, sence tahmini o fiyata ne kadar sürede gider? Genişletmek için tıkla... O fiyata teklif gelir mi emin değilim. Sana 10K teklif edeceklerdir. Arasını bulmak size kalıyor.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 23 Eylül 2024 #12 Lenka dedi: 15k bile çok iyi, sence tahmini o fiyata ne kadar sürede gider? İşlemci ve anakartı satabilsem o bile işimi görür çünkü The Finals'ta darboğaz yiyorum. Ayrıca CoD Black Ops 6 geliyor yeni işlemciye ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart+işlemci ikilisini yakında satmıştım 9600k ve Z390 vardı internet kafeler filan alıyor aslında çabuk satılır.
Lenka dedi: 15k bile çok iyi, sence tahmini o fiyata ne kadar sürede gider? İşlemci ve anakartı satabilsem o bile işimi görür çünkü The Finals'ta darboğaz yiyorum. Ayrıca CoD Black Ops 6 geliyor yeni işlemciye ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart+işlemci ikilisini yakında satmıştım 9600k ve Z390 vardı internet kafeler filan alıyor aslında çabuk satılır.
Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 23 Eylül 2024 #13 Recep T dedi: Aynı anakart+işlemci ikilisini yakında satmıştım 9600k ve Z390 vardı internet kafeler filan alıyor aslında çabuk satılır. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci ne kadar eder?
Recep T dedi: Aynı anakart+işlemci ikilisini yakında satmıştım 9600k ve Z390 vardı internet kafeler filan alıyor aslında çabuk satılır. Genişletmek için tıkla... Anakart ve işlemci ne kadar eder?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 23 Eylül 2024 #14 Lenka dedi: Anakart ve işlemci ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... 4 k eder en azından.