Ekran kartı sürücüsü hata veriyor, güncelleyin.
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>
www.nvidia.com
Burada sürücü var.
Ama önce kurulu sürücüyü DDU ile kaldırın.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Chipset sürücüsü hata veriyor.
Direkt sürücüyü verirdim ama Intel adlı değişik şirket artık sürücülerini direkt olarak vermiyor.
Primarily for Intel® Chipset Products, this utility version 10.1.20020.8623 installs the Windows* INF files. See detailed description to find out if you need this file.
Neyse, yine de buldum. Buradan güncellersiniz.
Eğer buna rağmen çözülmüyorsa işlemciye yapılan OC işlemlerini kaldırın.
O da çözmezse servise.
Ayrıca güncel değilse diye BIOS var.
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...
Ve MEMORY_MANAGEMENT hatası gördüm.
Bu genelde RAM hatası demektir.
XMP profili varsa kapatın ve Memtest yapın.
Eğer XMP yok ve D.O.C.p profili varsa onu kapatarak Memtest uygulayın.
RAM bellekler sağlamsa disktedir sorun.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları genelde bozuk RAM kaynaklı oluyor. Bozuk bellek modüllerini tespit etmenin de ... Devamı: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Kaynak Technopat Devamı...
Memtest rehberi de burada.
Bayağı uzun oldu farkındayım.
Ama gereken her şey burada.