RTX 2070 Super Windforce ile RTX 2070 Ventus arasındaki fark nedir?

RRaidyn

Hectopat
Merhaba, iyi forumlar. Geçen gün vermiş olduğum sipariş iptal olmuş. Bugün haberi geliyor... Aynı fiyat bandında kart araştırdığımda bu ikisini buldum.
Kartlar arasında ki farklar nedir, RTX 2070 Super için en uygun kart plaketi hangi firmanın?
Ayrıca yaklaşık 4.000 TL bandında satılan INNO3D gibi markaların da RTX 2070 Super kartları mevcut. Bunlar alınır mı?

1.) GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
2.) https://www.hepsiburada.com/msi-gef...orce-rtx-2070-super-ventus-oc-p-HBV00000M4Q7K.

Açıkçası MSI Trio versiyonunu 4.450 TL'ye gördükten sonra bunlara pek para veresim gelmiyor da neyse...

MSI RTX 2060 VENTUS XS kullandım. Şu an Zotac RTX 2070 MINI kullanıyorum. Bu kartları almadan önce çok araştırdım. Anladığım kadarıyla RTX serisi fazla ısınmıyor. Mütevazı soğutmalı ve 2 fanlı bir model yeter de artar bile. 3 fanlı veya daha gelişmiş soğutmalı diye fazla para vermeyin derim.

Daha dün İtopya sitesinde Ventus 4450TL fiyattaydı. Gigabyte olan da 4500TL civarındaydı

Bence ikisi de soğutma olarak üzmez.

Edit: İndirim hala bitmemiş

Bu vermiş olduğunuz "Polid" firmasının kartıyle MSI arasında sadece ısı derecesi farkı mı var arkadaşlar ?
Geçen gün Vatan bilgisayarda MSI Trıo versiyonu 4.500 TL idi. Bu karta(Polid) 4.500 TL verilir mi sizce?

Fiyatlar aynı ise MSI tercih eidlmeli diye düşünüyorum görsel olarak da sogutma olarak da bana daha cazip geliyor.

İki kart arasında Gigabyte olan daha üstün. Ama hangisi ucuzsa onu almak daha mantıklı yukarıda Palit atılmış o da alınabilir.

Windforce kartların sağı solu belli olmuyor. Ventus güzeldir. İkisinin arasında ve MSI Ventus bence.

Hocam böyle karta "iftira" atıp bırakmak olmuyor. Sağı solu belli olmuyordan kastınız nedir ? Daha önce kullandınız ve sorun mu yaşadınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…