GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.601 Makaleler 5 Çözümler 36 14 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, bugüne kadar Windows 10 yükseltmesi yapamadığımdan RTX 2070 Super kartımı kullanamadım. NVIDIA'nın kendi sitesinde Windows 8.1 driverını bulamadım, acaba nasıl kurabilirim Windows 8.1'e? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2020
Arkadaşlar herkese merhaba, bugüne kadar Windows 10 yükseltmesi yapamadığımdan RTX 2070 Super kartımı kullanamadım. NVIDIA'nın kendi sitesinde Windows 8.1 driverını bulamadım, acaba nasıl kurabilirim Windows 8.1'e?
V Vexx Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 133 Çözümler 1 14 Ocak 2020 #2 Neden daha stabil, hatalarından ayıklanmış ve daha hızlı olan Win10'a geçmiyorsunuz? 2070 super kullanan bir kullanıcı olarak garibime gitti.
Neden daha stabil, hatalarından ayıklanmış ve daha hızlı olan Win10'a geçmiyorsunuz? 2070 super kullanan bir kullanıcı olarak garibime gitti.
Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2020 #3 O EKRAN KARTI BENDEDE VAR WİNDOWS 10 İÇİN WİN 10 YAPMAN GEREKİYOR KUTUSUNA BAK ARKASINDA WİN 10 İÇİN İDİYOR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜR WİN 10 FORMATI ATSINLAR
O EKRAN KARTI BENDEDE VAR WİNDOWS 10 İÇİN WİN 10 YAPMAN GEREKİYOR KUTUSUNA BAK ARKASINDA WİN 10 İÇİN İDİYOR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜR WİN 10 FORMATI ATSINLAR
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.601 Makaleler 5 Çözümler 36 15 Ocak 2020 #4 Bir yerden arkadaşım driver yüklemişti kendi bilgisayarına açıkçası Windows 10 geçmek istemiyorum. Vexx dedi: Neden daha stabil, hatalarından ayıklanmış ve daha hızlı olan Win10'a geçmiyorsunuz? 2070 super kullanan bir kullanıcı olarak garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabı bu değil
Bir yerden arkadaşım driver yüklemişti kendi bilgisayarına açıkçası Windows 10 geçmek istemiyorum. Vexx dedi: Neden daha stabil, hatalarından ayıklanmış ve daha hızlı olan Win10'a geçmiyorsunuz? 2070 super kullanan bir kullanıcı olarak garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabı bu değil
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 15 Ocak 2020 #5 GoDd1 dedi: Bir yerden arkadaşım driver yüklemişti kendi bilgisayarına açıkçası Windows 10 geçmek istemiyorum. Sorumun cevabı bu değil Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Bu şekilde bulabilirsiniz belki ama NVIDIA bile Windows 10 kullan ben destek vermiyorum diyor. Yine de tercih sizin bir deneyin linki. Link direk sürücü aramaya gidiyor. Otomatik cihaz belirlemeye tıklayın.
GoDd1 dedi: Bir yerden arkadaşım driver yüklemişti kendi bilgisayarına açıkçası Windows 10 geçmek istemiyorum. Sorumun cevabı bu değil Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Bu şekilde bulabilirsiniz belki ama NVIDIA bile Windows 10 kullan ben destek vermiyorum diyor. Yine de tercih sizin bir deneyin linki. Link direk sürücü aramaya gidiyor. Otomatik cihaz belirlemeye tıklayın.