Parçalar bunlar. Toplam fiyat: 10.477,88 TL Fiyat bu artmasını pek istemiyorum 10,700.00 TL'ye kadar artabilir önerebileceğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz. Bu arada Nanokatolog güvenli mi kırık bozuk parça gelebilir mi?
Parçalar bunlar. Toplam fiyat: 10.477,88 TL Fiyat bu artmasını pek istemiyorum 10,700.00 TL'ye kadar artabilir önerebileceğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz. Bu arada Nanokatolog güvenli mi kırık bozuk parça gelebilir mi?
İşlemci soğutucuya ihtiyacınız olacak. Bu arada eğer isterseniz biraz daha farkla Sinerjiden toplayabilirim işlemci soğutucuyla birlikte.
Düzenleme: Buyrun
Sistem bileşenleri güzel ancak bence güç kaynağını değiştir. 700W yada 750W yap upgrade yapacak olursun gerekli güç alanı kalmaya bilir. 650W bir PSU size 570W sunacak belki 12V kanaldan 648W yazması EU olan bir PSU için bana çokmuş gibi geldi. Birde verdiği amper değeri düşük kalmış. Amper değeri 60A olan geride Watt değerin kalabilecek sertifikalı farklı ürünlere de bakabilirsin.
İşlemci soğutucuya ihtiyacınız olacak. Bu arada eğer isterseniz biraz daha farkla Sinerjiden toplayabilirim işlemci soğutucuyla birlikte.
Düzenleme: Buyrun
Hem RTX 2070'li hemde 2080'li topladım. Buyrun.
Düzenleme: Bu arada bence 2070 Armor modeli 3.700 lira iken Gaming Z modeline 4.500 vermek pek mantıklı değil ancak sen istediğin için böyle topladım.