Fizz Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 73 6 Temmuz 2020 #11 coolboy11 dedi: Ben sana son kullanıcı olarak hiçbir sorun yaşamadığımı soğutma konusunda da neye göre daha iyi olduğunu söylüyorsun? Test ettin mi 2'sini de? Genişletmek için tıkla... Cool boy bence fanboy olmalıydı o kartı alıp kazık yediğin için insanları da yanlış yönlendiremezsin.
coolboy11 dedi: Ben sana son kullanıcı olarak hiçbir sorun yaşamadığımı soğutma konusunda da neye göre daha iyi olduğunu söylüyorsun? Test ettin mi 2'sini de? Genişletmek için tıkla... Cool boy bence fanboy olmalıydı o kartı alıp kazık yediğin için insanları da yanlış yönlendiremezsin.
Abdulkadirplt0036 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 165 6 Temmuz 2020 #12 Fizz dedi: Cool boy bence fanboy olmalıydı o kartı alıp kazık yediğin için insanları da yanlış yönlendiremezsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısın o kart bir gigabyte 2070s etmez
Fizz dedi: Cool boy bence fanboy olmalıydı o kartı alıp kazık yediğin için insanları da yanlış yönlendiremezsin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısın o kart bir gigabyte 2070s etmez
Fizz Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 73 6 Temmuz 2020 #13 coolboy11 dedi: aynı modelin 2080 Super'i yok bari Google'a yazıp öyle salla. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Nvidia GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8GB 256Bit Fiyatı Gigabyte Nvidia GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8GB 256Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Nerede yaşıyorsun kardeşim sen bune?
coolboy11 dedi: aynı modelin 2080 Super'i yok bari Google'a yazıp öyle salla. Genişletmek için tıkla... Gigabyte Nvidia GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8GB 256Bit Fiyatı Gigabyte Nvidia GeForce RTX 2080 Super Gaming OC 8GB 256Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com . Nerede yaşıyorsun kardeşim sen bune?
C coolboy11 Kilopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.050 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2020 #14 Fizz dedi: Cool boy bence fanboy olmalıydı o kartı alıp kazık yediğin için insanları da yanlış yönlendiremezsin. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim dünyada olmayan 2080 Süper Tri Frozr kullanan tek insan olduğunu unutmuşum kusuruma bakma.
Fizz dedi: Cool boy bence fanboy olmalıydı o kartı alıp kazık yediğin için insanları da yanlış yönlendiremezsin. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim dünyada olmayan 2080 Süper Tri Frozr kullanan tek insan olduğunu unutmuşum kusuruma bakma.
Fizz Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 73 6 Temmuz 2020 #15 coolboy11 dedi: Aynen kardeşim dünyada olmayan 2080 Super tri Frozr kullanan tek insan olduğunu unutmuşum kusuruma bakma. Genişletmek için tıkla... Tri forzdan bahsetmiyorum Gigabyte'ın modelini kast ettim
coolboy11 dedi: Aynen kardeşim dünyada olmayan 2080 Super tri Frozr kullanan tek insan olduğunu unutmuşum kusuruma bakma. Genişletmek için tıkla... Tri forzdan bahsetmiyorum Gigabyte'ın modelini kast ettim