RTX 2070 TRI FROZR ve Ryzen 5 3600 sistem için PSU önerisi

Alpistan

Centipat
sistem özelliklerim aşağıda yazıyor. Fiyat performans bir PSU önerirseniz sevinirim :)
BÜTÇE 500 600 TL
sessiz bir psu olursa sevinirim yayın yapicam

Ekran kartı: MSI VGA GeForce RTX 2070 TRI FROZR 8 GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-e 3.0.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3, 6GHz 35MB cache soket AM4 işlemci.
Anakart: MSI X470 GAMING Plus Max AMD X470 soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart.
Kasa: MSI MAG forge temperli cam 2X fan, 1X 120mm fan ATX

Son düzenleme:
Bütçe belirtirseniz daha faydalı yorumlarda bulunabiliriz. Bütçe sorun değilse imzamdaki güç kaynağını alabilirsiniz.

500 600 TL arası

Testlerine baktım lakin biraz fazla ses çıkarttığını gördüm yayın yapacağım için benim için iyi olmaz

O bütçe ile alabileceğiniz performanslı ve sessiz güç kaynaklarından biridir. İndirim ile 360-370 TL civarına düştüğünü gördüm, bilginiz olsun.

O bütçe ile alabileceğiniz performanslı ve sessiz güç kaynaklarından biridir. İndirim ile 360-370 TL civarına düştüğünü gördüm, bilginiz olsun.
Sistemim için yeterli olurmu ?

Biraz araştırma yaptım kronik sorunları olduğu belirtiliyor sistem yuk altında olmadığında bile ses üst derecelerdeymis

Sistemim için yeterli olurmu ?

Biraz araştırma yaptım kronik sorunları olduğu belirtiliyor sistem yuk altında olmadığında bile ses üst derecelerdeymis
Eski modelinde vardı o sorun, sana linkini attığım 2018' den sonraki modeli. Hiçbir sorunu olmadığını ve dediklerimin arkasında olduğumu belirtmek isterim. Kendim kullandım ve PSU değiştirince abime verdim. Şu an o kullanıyor ve çok memnun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı