RTX 2070 ve 9700K sistem toplama

TheCatfather

Decapat
Arkadaşlar selam,

Bu işlerden sizin kadar anlamıyorum malesef o yüzden bir yol göstericiye ihtiyacım var.

Bu parçalarda bir mantıksızlık var mı ? Ya da bu makinaya yakın bir performans sergileyecek daha hesaplı bir kasa toplayabilir miyim ?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 7FA00F59-2A0A-45B6-97B8-EE6B66BC57C0.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 128
İşlemci açısından Z390 serisi seçmeniz daha mantıklı olacaktır.
MSI Z390 Tomahawk anakart düşünülebilir. Kasa ve İşlemci soğutucusu değiştirmenizde yararınıza olur, kasayı ve psu yu bir olan bir kasa yerine ayrı ayrı alsanız daha iyi olacaktır, soğutucu sıvı soğutma tercihinde bulunulabilir.

1. Anakart giriş seviyesi.
2. Daha güçlü soğutucu alınabilir.
3. i7-9700K yerine i7-8700K alınabilir. Veya 2700X alınıp RTX 2080 zorlanabilir.

Bütçeniz ne kadar?

9700K alıyorsanız eğer yanına en azından RTX 2080 alın.
Bütçe verirseniz eğer daha çok yardımcı olabiliriz.
O işlemci soğutucu maalesef o işlemciye anca üfler =(

Anakarttan çok fena kısmışsınız O olmamış pek açıkçası 9700K gibi bir işlemci alıyorsanız Z370 veya Z390 anakart lazım bence.

Evet diğer arkadaşlar da söylediğine göre anakartı Z370 yada Z390 yapacağım anlaşılan. Peki ikisini kıyasladığımızda aradaki 200 TL kadar fiyat farkı performans için değer mi ?

Son düzenleme:
fiyat farkı performans için değer mi ?
Bütçe meselesi. Yani Z390 daha güncel bir anakart. Alabiliyorsan yararına. Ama bütçene zarar verecekse zorlama bence. Devasa fark yaşamazsın sanmıyorum.

Sıvı soğutma, Kasa ve PSU öneriniz olursa çok yardımcı olur. Kasa ve soğutucu zaten değişecek ancak hiç anlamadığım iki parça PSU ve soğutucu açıkçası.
Sıvı soğutma, Kasa ve PSU öneriniz olursa çok yardımcı olur. Kasa ve soğutucu zaten değişecek ancak hiç anlamadığım iki parça PSU ve soğutucu açıkçası.

Şöyle bir tablo ortaya çıktı. Ne dersiniz ?

En sonunda intelden vazgeçip şöyle birşey topladım. İki sisteme de varsa anakart ve PSU önerilerinizi alabilirim. Sistemi yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…