İşlemci açısından Z390 serisi seçmeniz daha mantıklı olacaktır.
MSI Z390 Tomahawk anakart düşünülebilir. Kasa ve İşlemci soğutucusu değiştirmenizde yararınıza olur, kasayı ve psu yu bir olan bir kasa yerine ayrı ayrı alsanız daha iyi olacaktır, soğutucu sıvı soğutma tercihinde bulunulabilir.
9700K alıyorsanız eğer yanına en azından RTX 2080 alın.
Bütçe verirseniz eğer daha çok yardımcı olabiliriz.
O işlemci soğutucu maalesef o işlemciye anca üfler =(
9700K alıyorsanız eğer yanına en azından RTX 2080 alın.
Bütçe verirseniz eğer daha çok yardımcı olabiliriz.
O işlemci soğutucu maalesef o işlemciye anca üfler =(
Evet diğer arkadaşlar da söylediğine göre anakartı Z370 yada Z390 yapacağım anlaşılan. Peki ikisini kıyasladığımızda aradaki 200 TL kadar fiyat farkı performans için değer mi ?
Bütçe meselesi. Yani Z390 daha güncel bir anakart. Alabiliyorsan yararına. Ama bütçene zarar verecekse zorlama bence. Devasa fark yaşamazsın sanmıyorum.
İşlemci açısından Z390 serisi seçmeniz daha mantıklı olacaktır.
MSI Z390 Tomahawk anakart düşünülebilir. Kasa ve İşlemci soğutucusu değiştirmenizde yararınıza olur, kasayı ve psu yu bir olan bir kasa yerine ayrı ayrı alsanız daha iyi olacaktır, soğutucu sıvı soğutma tercihinde bulunulabilir.
Sıvı soğutma, Kasa ve PSU öneriniz olursa çok yardımcı olur. Kasa ve soğutucu zaten değişecek ancak hiç anlamadığım iki parça PSU ve soğutucu açıkçası.
Sıvı soğutma, Kasa ve PSU öneriniz olursa çok yardımcı olur. Kasa ve soğutucu zaten değişecek ancak hiç anlamadığım iki parça PSU ve soğutucu açıkçası.
En sonunda intelden vazgeçip şöyle birşey topladım. İki sisteme de varsa anakart ve PSU önerilerinizi alabilirim. Sistemi yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkürler.