Bosscry Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 14 3 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, RTX 2070 Super ve Intel i5 10600K uyumu nasıldır sizce? CS:GO orta ayarlarda kac FPS alır? Minecraft kac FPS alir? GTA V kac FPS alır? Uyumu nasildir? Darbogaz yapar mı? i5 10600K 4.1 GHz haberiniz olsun saygılar
Arkadaşlar merhaba, RTX 2070 Super ve Intel i5 10600K uyumu nasıldır sizce? CS:GO orta ayarlarda kac FPS alır? Minecraft kac FPS alir? GTA V kac FPS alır? Uyumu nasildir? Darbogaz yapar mı? i5 10600K 4.1 GHz haberiniz olsun saygılar
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 3 Eylül 2020 #2 Gayet uyumlu bir ikili, darboğaz yapmaz. Ayrıca YouTube'dan bu ikilinin oyun testlerine bakabilirsiniz.
Gayet uyumlu bir ikili, darboğaz yapmaz. Ayrıca YouTube'dan bu ikilinin oyun testlerine bakabilirsiniz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Eylül 2020 #3 Bosscry dedi: CS:GO orta ayarlarda kac FPS alır? Minecraft kac FPS alir? GTA V kac FPS alır? Uyumu nasildir? Darbogaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bunları sormanıza gerek var mı? Düşük FPS almayacağınız kesin. 4K çözünürlükte açsanız yine yüksek FPS'lerde oynayabileceğiniz oyunlar. Darboğaz yapmaz.
Bosscry dedi: CS:GO orta ayarlarda kac FPS alır? Minecraft kac FPS alir? GTA V kac FPS alır? Uyumu nasildir? Darbogaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bunları sormanıza gerek var mı? Düşük FPS almayacağınız kesin. 4K çözünürlükte açsanız yine yüksek FPS'lerde oynayabileceğiniz oyunlar. Darboğaz yapmaz.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 3 Eylül 2020 #4 CSGO 500FPS'lere dayanır dostum.
kocaefe88 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 3 Eylül 2020 #5 Bu sistemle bir zahmet CSGO oyununu en yüksek ayarlarda oynayın. Güzel ikili olur, alırsanız hayırlı olsun.
Bu sistemle bir zahmet CSGO oyununu en yüksek ayarlarda oynayın. Güzel ikili olur, alırsanız hayırlı olsun.
Bosscry Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 14 3 Eylül 2020 #6 Caner Uncu dedi: Bunları sormanıza gerek var mı? Düşük FPS almayacağınız kesin. 4K çözünürlükte açsanız yine yüksek FPS'lerde oynayabileceğiniz oyunlar. Darboğaz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim kocaefe88 dedi: Bu sistemle bir zahmet CS:GO oyununu en yüksek ayarlarda oynayın. Güzel ikili olur, alırsanız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Güzel yanıtın için teşekkürler dostum daha iyileri senin olur inşallah baran_basaran dedi: CSGO 500FPS'lere dayanır dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kral
Caner Uncu dedi: Bunları sormanıza gerek var mı? Düşük FPS almayacağınız kesin. 4K çözünürlükte açsanız yine yüksek FPS'lerde oynayabileceğiniz oyunlar. Darboğaz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim kocaefe88 dedi: Bu sistemle bir zahmet CS:GO oyununu en yüksek ayarlarda oynayın. Güzel ikili olur, alırsanız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Güzel yanıtın için teşekkürler dostum daha iyileri senin olur inşallah baran_basaran dedi: CSGO 500FPS'lere dayanır dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kral
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Eylül 2020 #7 Güle güle kullanın. RTX 2070 Super'in hangi modelini alıyorsunuz?
Bosscry Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 14 3 Eylül 2020 #8 Caner Uncu dedi: Güle güle kullanın. RTX 2070 Super'in hangi modelini alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X GV-N207SWF3OC-8GD 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı model bu
Caner Uncu dedi: Güle güle kullanın. RTX 2070 Super'in hangi modelini alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X GV-N207SWF3OC-8GD 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı model bu