RTX 2070 ve I5 8400 Sistem Kaç Sene Daha İdare Eder?

sergenatalmis

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Genelde single oyuncusuyum Enis Kirazoğlu gibi. Online olarak BF5 ve EMU PUBG oynarım ve arada Apex :) Tabii ki single'da tüm oyunları oynarım

Acaba bu sistem beni kaç yıl daha idare eder? Bir de sistemi toplama hikayemi anlatayım size :) Aslında düşük bütçeli bir sistem toplayacaktım ama sonra aç gözlülükten dolayı RTX 2060'a kadar çıktım. Sistemin parçalarını farklı farklı yerlerden dist. garantili ve en ucuz nerde varsa oradan aldım. Sistemde ilk başta XFX RX580 vardı ve Amazon.com'dan almıştım. CW sorunuyla iade ettim, sağ olsunlar hemen aldılar ve gittim hemen bütçeyi biraz daha yükselterek Zotac Twin Fan RTX 2060 aldım. Ekran kartı Amazon.com'un kıyağıyla 1900 TL gibi vergi ve kargo dahil bir fiyata geldi ama daha ekran kartını takıp denemedim bile :) Çünkü KYK'dayım. Evime 1 ay sonra gideceğim :( Ekran kartı şu an uyuyor. Sadece paketi açıp biraz kartı inceleyip kapattım. Vize sonrası eve gitmeyi iple çekiyorum açıkçası.

Sizce bu sistem beni kaç yıl idare eder? Özellikleri aşağıya ekliyorum.

Sistem:
  • ASUS ROG STRIX B360-G
  • Intel Core i5 8400
  • Zotac RTX 2060 Twin Fan
  • Adata XPG Gamix D10 2400 MHz ve BALLISTIX Sport 2400 MHz CL16 RAM
  • 480 GB Kingston SSD
  • 240 GB Netac M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kimse net bir şey söyleyemez. Oyunları siz görüyorsunuz. Şu oyun çok muhteşem diyoruz ve 1 ay sonra daha muhteşem bir oyun çıkıveriyor. Kullanım tarzınıza bağlı olarak değişir.
Kısacası sana bağlı olarak 2 sene de gider 10 sene de gider.

Bu oyun gibi oyunlar çoğalırsa i5 8400'ün geleceği pek parlak değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

başlıkta 2070 yazıyor :)
Genelde single oyuncusuyum Enis Kirazoğlu gibi. Online olarak BF5 ve EMU PUBG oynarım ve arada Apex :) Tabii ki single'da tüm oyunları oynarım

Acaba bu sistem beni kaç yıl daha idare eder? Bir de sistemi toplama hikayemi anlatayım size :) Aslında düşük bütçeli bir sistem toplayacaktım ama sonra aç gözlülükten dolayı RTX 2060'a kadar çıktım. Sistemin parçalarını farklı farklı yerlerden dist. garantili ve en ucuz nerde varsa oradan aldım. Sistemde ilk başta XFX RX580 vardı ve Amazon.com'dan almıştım. CW sorunuyla iade ettim, sağ olsunlar hemen aldılar ve gittim hemen bütçeyi biraz daha yükselterek Zotac Twin Fan RTX 2060 aldım. Ekran kartı Amazon.com'un kıyağıyla 1900 TL gibi vergi ve kargo dahil bir fiyata geldi ama daha ekran kartını takıp denemedim bile :) Çünkü KYK'dayım. Evime 1 ay sonra gideceğim :( Ekran kartı şu an uyuyor. Sadece paketi açıp biraz kartı inceleyip kapattım. Vize sonrası eve gitmeyi iple çekiyorum açıkçası.

Sizce bu sistem beni kaç yıl idare eder? Özellikleri aşağıya ekliyorum.

Sistem:
  • ASUS ROG STRIX B360-G
  • Intel Core i5 8400
  • Zotac RTX 2060 Twin Fan
  • Adata XPG Gamix D10 2400 MHz ve BALLISTIX Sport 2400 MHz CL16 RAM
  • 480 GB Kingston SSD
  • 240 GB Netac M.2 SSD

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı