RTX 2070 ve İ7-8700 Bilgisayar Toplama

Matthew5

Decapat
Merhabalar, ben yüksek performanslı bir bilgisayar toplamayı amaçlıyorum. Kendi bütçeme göre ve bildiğim kadar bir sistem topladım, ekte gördüğünüz gibi. Merak ettiğim şey ise gözden kaçırdığım herhangi bir uyumsuz parça vs. var mı ve bu sisteme göre sizin önerileriniz tavsiyeleriniz var mı?

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eksik bir şey yok. Verebileceğim tek tavsiye kasayı değiştirmen. Rampage'dan her türlü uzak dur.

8700 almayın, tamamen israf. 3700x alın, 8700'den daha iyi. SSD olarak WD kesinlikle almayın, o paraya Samsung alınır. 2070 yerine 5700/5700XT düşünebilirsin, FreeSync ile çok rahat kullanırsın.

Elinizde bilgisayar varsa en mantıklısı beklemek. Intel 10. nesil işlemciler yolda. 2020'nin ilk veya ikinci çeyreğinde çıkabilir. Ayrıca o zamana kadar rtx super serisi de tam destek kazanır. Bütçeniz güzel, biraz beklerseniz harika bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Ne yaptınız aldınız mı sistemi, bende newegg den ekran kartı almak istiyordum ama güvenemiyorum merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…