RTX 2070 ve R5 2600 Hazır Sistem Nasıldır?

AlfaSteeth

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben Vatan'dan hazır bir sistem gördüm, parcalari hakkinda yorum yapar misiniz? Linki burada:

Öncelikle şunu diyeyim, 8 GB RAM'in az oldugunu biliyorum, onu 1 hafta gibi bir surede 16 GB yapacağım.

Vatan'i secme nedenim pesin fiyatina taksit yapmaları, ondan dolayi daha uygun fiyata geliyor. Sizce sistem nasıl yorumlar mısınız?

3. nesiller açıklanan fiyatlara bakılırsa pahalı olacak. Ryzen 2600 çok iyi bir işlemci bende aldım 60 derecede apex legendsde en yüksek ayarlarda oynuyorum. Güzel sistem alınır.

Aynen 3. Nesil benim için çok pahalı. En ucuz 3. Nesil yanlış değilsem 330 dolar. Bu Türkiye içine yaklaşık vergilerle birlikte 2000 tl fiyatıyla gelir maalesef bu benim karsılayacagımdan büyük bir miktar. Bir sorum daha var şimdi bu işlemci bu kartla darboğaz yapar mı ? Ilerde iyi bir sıvı soğutmayla oc yapmayi dusunuyorum darbogazi boyle onleyebilir miyim olursa eğer ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izleyebilirsiniz.

Gerçekten yararlı bir video teşekkür ederim öncelikle ama 1440p baz alınmış burda. Şimdi ben 2k monitör kullanamayacağım 1080p de acaba ne kadar bir darboğaz olur ? Olursa acaba bu darbogazi oc ile önleyebilir miyim ? Özür dilerim cok sordum ama aklımdakiler kafamı cok karıştırıyor şimdiden çok teşekkür ederim

1080P ile RTX 2060 iyi olur.RTX 2070 pek para verilecek kartlardan değil.
Ekran kartı : INNO3D GeForce RTX 2060 Twin X2 GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
Belirtmek isterim ki, i7 8700 kat-kat daha üstün bir işlemcidir.OC yapma meraklısı iseniz, i5 9600K ve sıvı soğutma takviyesi yaparak değiştirebilirsiniz sistemi.( Z370 anakart 8.ci nesil işlemciler için, Z390 anakartlar ise 9.cu nesil işlemciler içindir )

Dosya Ekleri

• 7000-7500tl i7 8700.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 50
2070 alıp 1080pde kullanacağınıza 2060 alıp 2K monitör alın daha sonra ekran kartını değiştirirsiniz.
Maalesef baska bir ekran karti alamam ilerde. Ondan dolayi biraz daha uzun ömürlü olsun diye rtx 2070 demistim ben.

Yok meraktan degil sadece performansı yukseltmek amacıyla oc den bahsetmistim
Attiginiz sistem gercekten cok guzel gorunuyor burasi hepsiburada sanirim burda pesin fiyatina taksit yapabilirmiyim eger olursa cidden harika olur 2070 ile birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…