RTX 2070 ve R7 3700X PC toplama

BurakKara34

Decapat
Arkadaşlar Ryzen işlemciler Türkiye'ye gelince bir sistem toplamayı düşünüyorum.
RTX 2070
R7 3700X
X570 anakart olacak ama PSU seçemedim hangi PSU'nun donanımlarımla uyacağını anlayamadım yardım ederseniz sevinirim.
Bir de Wraith prism yeterli mi yoksa ek bir sıvı soğutma almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU için bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz. İşlemci soğutucu için ise overclock yapacaksanız ek bir sıvı soğutma gerekebilir. Eğer yapmayacaksanız stok fan yeterlidir.

Super RTX 2060'ın içinde RTX 2070 civarında bir grafik birimi olacağını duydum. Ondan dolayı bence bekleyip RTX 2060'ın süper halini almanız size 100-50 dolarlık bi tasaruf sağlar. Yani öyle sanırım?

İfadeler: GCN
PSU seçemedim hangi PSU'nun donanımlarımla uyacağını anlayamadım
Uygun fiyata bu var.
Corsair Builder Series VS650 650W PSU CP-9020172-EU Fiyatı 2018 modeldir.
Super RTX 2060'ın içinde RTX 2070 civarında bir grafik birimi olacağını duydum. Ondan dolayı bence bekleyip RTX 2060'ın süper halini almanız size 100-50 dolarlık bi tasaruf sağlar. Yani öyle sanırım?
RX 5700 XT veya RTX 2060S bence de daha mantıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…