RTX 2070 ve Ryzen 5 3600XT sistem nasıl?

Her ürün öyle. Ve bunu konu sahibine yazmak gerek. Ben şahsen 1 senemi çöp etmezdim.

Bu biraz daha tuhaf örneğin 10600K gibi yurt dışındaki fiyatını TL'ye çevirince sanırım 1700 TL falan oluyor ama burada 2600 falan ve diğer ekran kartları falan yurt dışındaki fiyatlarını TL'ye çevirince bazen yine yakın değerler ama burada Türkiye'ye gelene kadar maşallah 10 kat artıyor birimler.

Hocam bu fiyata çok daha iyi bir sistem toplanabilir. Hazır sistemler bile daha ucuz. Daha geçen ay imzamda belirttiğim sistemi parçaları ayrı ayrı sitelerden sipariş ederek 9200 civarına topladım. Ki ben 2070 Super ve iyi bir anakart kullandım. Oradan pay biçebilirsiniz.

Bu şekilde bekleyerek sistem falan toplanmaz. İki tane ne zaman çıkacağı meçhul ürün mü beklenir? Bu süre de minimum 6 ay-1 yıl. İhtiyacı olan mevcut şartlarda bütçesi dahilinde en optimum sistemi almalıdır.

Vergi gücü .
Aynen tam olarak aynı fikirdeyiz de sıkıntı arkadaşın sistemde anakart yok .

11. nesil ve 4. nesil yoksa şu an 10. nesil alabilir.

10. veya 11. nesil Intel islemci bu butce icin gereksiz pahali ve lüks.

Bu butceye cok daha iyi sistem toplanabilir. Eyvallah ROG STRIX hoş bir model ama fiyati abartılı bir şekilde tuzlu.
Lutfen o R5 3600XT'yi gozum gormesin R5 3600 dahi yetecektir.
Bu kasayi ilk defa goruyorum. TD500 veya Sharkoon rev200 daha iyi gidecektir.
PSU'yu en az 80+ Bronze sertifikalı alın boyle bir sistem için.
SSD konusunda Samsung iyi bir marka. Guvenle alabilirsiniz. Yalniz Evo ve QVO modelleri arasinda fark varmis. Onu arastirin.
Bilgisayariniz yoksa şimdi alın yalniz bu topladiginiz sistem degil!
Bilgisayarinuz varsa RTX3000 serisini bekleyebilirsiniz.

RTX teknolojisinde gelişme var + DLSS 3.0.

RTX ozelligi 4 kat daha iyi olacak diyorlar 3000 serisinde. Ama DLSS 2.0 daha adam akilli gostermedi kendini. Ayriyeten 2000 serisi dlsa 3.0 serisini destekleyecektir. DLSS sadece RTX modellerine özgü bir teknoloji. O yuzden 2000 30 teknolojisini kapsaması muhtemel.

RDNA 2 de RIS 2.0çıkacakmı bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…