RTX 2070 Ventus ve Ryzen 5 3600X sistem nasıl?

Bütçe
Sistem uyumluğu

Bartu Saygun

Megapat
Daha fazla  
13800 TL ilk kez kendim topladım hatalı bir sistem olmuş mudur?
Darboğaz düşer miyim?
Bilmiyorum anlayan arkadaşlar incelerse sevinirim.

Monitör konusunda hatalı mıyım tam randımanlı çalışır mı?

kendim topladım.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 2070 almak yerine 5700XT alabilirsin. (RTX'e önem vermiyorsan)
Sistemdeki tüm depolama birimlerini iptal edip 1TB güzel bir NVMe M.2 SSD alabilirsin önerim (Corsair 960GB Force MP510 3000 MB write 3340 MB read değerleri sunuyor. Bende bu modeli kullanıyorum ve çok hızlı. 16 GB bellekleri 3600MHz CL17 F/P bir bellekle değiştirebilirsin. (RGB'ye önem vermiyorsan) unuttuğum varsa yazın. Son olarak AOC C27GC1 modeline bak derim

Merhabalar öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dikkatsizliğimden ötürü başlık hatlı olmuş bu yüzden cevap veremedim. MSI B450 TOMAHAWK MAX B450,MSI RADEON™ RX 5700 XT EVOKE
ekledim kasa için ayırdığım bütçem 11.000TL olduğu için ssd tavsiyenizi bütcem dişinda olduğu için uygulayamayacağım. Benim için bir monitörde renkler çok önemli 144hz yada 60hz olması önemli değil güzel renk veren bir monitör istiyorum. Bu yüzden SAMSUNG 28" UR550 UHD 4K FreeSync HDMI+DP 1 Milyar renk Çerçevesiz IPS Monitör almayı düşünüyorum.
(Bu sistem tam randımanlı çalışır mı?)
Toplam 13.822,00TL
UFAK BİR GÜNCELLEME.png

Yaklaşık monitör dahil 14.000 TL ama daha güçlü:
2 adet Arctic P14 140mm Kasa Fanı - n11.com

RX 5700 XT isterim derseniz zaten Nitro+ alınabilir:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı