RTX 2070 vs GTX 1080 Ti vs RTX 2060 Super

Orodruin

Megapat
Makaleler
3
Yer
Sirius
Herkese merhabalar.

Sistemimdeki Vega64 ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum.
Amacım 2560x1080 çözünürlükte 75FPS altına pek inmeden akıcı bir şekilde oyun oynamak.
Ve AMD'nin şu kartlarındaki ısınma ve güç sorunundan biraz olsun kurtulmak.
Bir de cuda çekirdeklerini kullanarak render alabilmek.

RTX 2070 düşünüyorum ama DXR falan pek umrumda değil.
Sıfır RTX 2070 mi almalıyım?
Veya RTX 2060 Super mi daha iyi olur?
Ya da ikinci el garantili temiz GTX1080 Ti mi?

Kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En performanslı 1080 Tİ. En ucuz RTX 2060S olmalı(Ama değil). En yenilikçi(RT vs.) 2070. Buna göre karar verin. Ben olsam temiz 1080 Tİ alırdım.

ikinci el max 3000tl bandında 1080ti en mantıklısı olur, tabi her ne kadar güvenilir ve referanslı kişiler dahi olsa sorgucu olmakta fayda var, rast gelsin

Vega 64 zaten 2070 ayarında bir kart. Yine de değiştirmek isterseniz 2070 öneririm. (Vega 64'ü satmayı düşünürseniz burdayım .)

Vega 64 zaten 2070 ayarında bir kart. Yine de değiştirmek isterseniz 2070 öneririm. (Vega 64'ü satmayı düşünürseniz burdayım .)

Kartı satmayı düşündüm ama vageçtim. Çünkü kartı bende ikinci el aldım. Bazı kişiler titiz baya takıntı yapabilir diye.

Kartın İç kutusu var ama dış kutusu yok. Amazon belgesi var. Garantisi devam ediyor sistemde sorgulayınca, ama bir kaç ay önce kartı söküp termal macununu yeniledim tozunu aldım ve vrm'lerinin üzerindeki asusun koyduğu dandik padleri yurt dışından aldığım Thermal Grizzly Minus Pad 8 ile değiştirdim. Sıcaklıkları 25 derece birden düştü. Yine de alırım derseniz siz bilirsiniz tabi ki
ikinci el max 3000tl bandında 1080ti en mantıklısı olur, tabi her ne kadar güvenilir ve referanslı kişiler dahi olsa sorgucu olmakta fayda var, rast gelsin

1080ti düşündüm ben de ama emin olamadım.
En performanslı 1080 Tİ. En ucuz RTX 2060S olmalı(Ama değil). En yenilikçi(RT vs.) 2070. Buna göre karar verin. Ben olsam temiz 1080 Tİ alırdım.

1080ti alsam sanırım beni iki sene sorunsuz götürür.

@Orodruin Hiç fark etmez bana. Garantiyi takan biri değilim. Öyle olmasa işlemcinin garantisini ilk aydan bozmazdım. Hatta yaptıklarınız çok iyi olmuş.

2060s şuan için fiyatı çok yüksek ve diğer kartlara göre daha güçsüz kalıyor 2060s i geç bence geriye 1080ti ve 2070 kalıyor bunlardan da 1080ti daha güçlü kart ama 2.el sonuçta tercih size kalmış şahsi fikrim çok uygun fiyata temiz bulabilirseniz 1080ti yoksa sıfır 2070 de işinizi görecektir ve garantili sıfır kart jelatinlerini ilk siz sökeceksiniz.

@Orodruin Hiç fark etmez bana. Garantiyi takan biri değilim. Öyle olmasa işlemcinin garantisini ilk aydan bozmazdım. Hatta yaptıklarınız çok iyi olmuş.

İleride bi sıkıntı çıkmasın diye dedim öyle. Herkes garanti olayına takılıyor.
Yine de almak isterseniz fiyatı konuşabiliriz.

Öyle tabi ki. Aklımda ilk RTX2070 vardı ama bakalım ne olur bende bilmiyorum tertemiz bir 1080TI bulursam alırım elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…