RTX 2070 vs RTX 2060 Super

PHUBA

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba yakın zamanda bir PC toplayacağım. Fakat resimdeki iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Aklıma takılan şeylerden diğerinde 2060S OC'lu ama 2070 OC'lu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2070 daha iyi

Benim gördüğüm kadarıyla RTX 2060S ve 2070 arasında çok az bir fark var. Ben olsam uygun fiyata bulursam segment farkından dolayı 2070 tercih ederdim.

Ayrıca Ventus modeller genelde giriş seviyesi soğutmaya sahip oluyor. Bunu da göz önünde bulundurarak tercih edin.

2070 daha iyi ama ventus almak bence mantıklı değil. Çünkü 75-80 dereceleri gören sıcaklıklarda çalışıyorlar. Sürekli oyun oynanmıyorsa, bu bilinerek uygun bulunduğunda alınabilir.

2070 daha iyi ama ventus almak bence mantıklı değil. Çünkü 75-80 dereceleri gören sıcaklıklarda çalışıyorlar. Sürekli oyun oynanmıyorsa, bu bilinerek uygun bulunduğunda alınabilir.
MSI gaming trio nasıl bilgin var mı ?

2070 ortalama 5-10 FPS daha yüksek değer gösteriyor. Bazı oyunlarda eşit hatta 2060S geçebiliyor. Benim tavsiyem 2070 olur. 400 TL daha pahalı fakat 60 serisi yerine 70 serisi kart tercih ederim.

Evet pahalı ama performans ve soğutmaları nasıl? bir bilginiz var mı? Kullanan tanıdığınız falan.

Farkı ne mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…