2070 süper kullananlar sıcaklık değerlerini bir yazsın ben MSI 2070 süper gaming x Trio kullanıyorum ghost recon break point geforce nin ultra 2k ayarlarında sıcaklık 70 ile 73 derece , ekran kartı, işlemci,anakart ve kasadaki fanların toplamı 13 ayarlarım Windows dengeli ,dragon center dengeli,anakart fan ayarı otomatik 4 fanı bulunan bir kasada 80 ve üstü sıcaklık olabilir ,2070 süper için söylüyorum sıcaklık değerleri kartla alakalı değil içine konduğu kasa ve fan sayısı ile alakalı kendin elle ultra ayarlara getirince 60 65 derece fps ortalama 70, geforce kullanınca sıcaklık 68 73 arası ortalama fps 85 eğer 2070 süper alacaksan kasa geniş ve 6 ile 8 fanı olması lazım dün vatanın mağazasında yedim çocuklar 1660 ,,,süper ve onun muadili pcler topluyorlardi sıcaklık değerlerini sordum 90, 100 derece dediler kasalar küçük fanlar küçük katlarda küçük ama sıcaklık yüksek , senin kafana hangisi yatiyorsa onu al 2070 süper nin YouTube da sıcaklık ve fps değerlerine bir bak ve kasa seçerken bunlarında göz önüne al