RTX 2070 vs RX 5700 XT

sefamrc

Centipat
Arkadaşlar iki ekran karti arasinda kaldim.

Kullanan bilgisi kullanan olan varsa yardimci olabilir mi?

RX 5700 XT F/P olarak cok iyi 2070'e sizce onumu tercih etmeliyim?

RTX 2070 Super icin de güncel ekran karti yenilikçi sistem falan diyorlar. Kararsiz kaldim.

İslemci olarak Ryzen 5 3600X düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 2070 ise RX 5700 XT daha güçlü bir kart. Bütçeniz var ise ve RTX olsun istiyorsanız 2070 SUPER yaklaşık %10 daha güçlü bir kart RX 5700 XT'den.

RTX teknolojisi ile işin yoksa 5700 daha iyi performans veren bir kart onu seç. 2070 süper ise 5700den birazcık daha iyi.

Ekran Kartında Nvidia işlemcide ise AMD tercih ederim. Ray Tracing de Nvidia tercih etmek için bir sebep.

Amd sürücülerini düzeltene kadar amd ekran kartı önermem. Kendim rx570 kullanıyorum. Arkadaş bıktım ddu ile sürücü yüklemeyle uğraşmaktan. Nvidia ekran kartı kullanırken hiç böyle sorunlar yoktu.

Bütçe varsa gözün kapalı RTX 2070S. Eğer zorluyorsa bütçeyi RX 5700XT ama bana kalırsa AMD yakın zamanda Big Navi kartlarını çıkaracak bekleyebilirsin.

O tarz programlar veya Windows'un kendisi eski sürücüleri veya yanlış sürücüleri yükleyebiliyorlar.
DDU ile eski sürücüyü kaldırıyorum. Sonra amd sitesinden güncel sürücüyü kuruyorum. DDU programı sürücü yüklemiyor yani kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…