RTX 2070 vs RX 5700XT

Performans anlamında RX 5700XT. Ancak AMD'nin bitmek bilmeyen sürücü problemleri ile uğraşamam ben kafam rahat olsun FPS önemli değil derseniz RTX2070 (yıllar geçtikçe bilinçli eskitme politikasına kurban gidecek)

Tartışmasız ROG Strix eğer RX5700XT alınacaksa.

AMD verdiği sürücü güncellemeleri ile kartlardaki mevcut hataları çözemiyor veya bir hatayı çözüp başkasını çıkarıyor olsa da eski bir kartı sürücü güncellemeleri ile yavaşlatıp FPS değerlerini yerin dibine batırmıyor. Çıktığı dönem RX580'den daha performanslı bir Nvidia kart şuan RX580 kartın FPS değerlerinden daha düşük değerler alıyor. Nvidia bunu yeni kartların satılması için bilinçli yapıyor.

AMD verdiği sürücü güncellemeleri ile kartlardaki mevcut hataları çözemiyor veya bir hatayı çözüp başkasını çıkarıyor olsa da eski bir kartı sürücü güncellemeleri ile yavaşlatıp FPS değerlerini yerin dibine batırmıyor. Çıktığı dönem RX580'den daha performanslı bir Nvidia kart şuan RX580 kartın FPS değerlerinden daha düşük değerler alıyor. Nvidia bunu yeni kartların satılması için bilinçli yapıyor.
Bir daha Nvidia kart alabilecegimi sanmiyorum, GTX 960'dan sonra RTX 2070 kartim da PES'de coil wine sesi cikarmaya basladi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı