Z zimo Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Ekran kartı RTX 2070S İşlemci i5 12400F Selam, Valorant'ta düşük ayarlarda FPS'im 90'lara kadar düşüyor. Her türlü taktiği denedim fakat düzelmiyor. Acaba sorun PSU'da mı? 650W Aigo adlı bir markanın PSU'sunu kullanıyorum.
Selam, Valorant'ta düşük ayarlarda FPS'im 90'lara kadar düşüyor. Her türlü taktiği denedim fakat düzelmiyor. Acaba sorun PSU'da mı? 650W Aigo adlı bir markanın PSU'sunu kullanıyorum.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.652 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 PSU FPS'e etki etmez. Ekran kartı ve işlemcinin frekans değerlerine bakın. Ortalama kaç MHz çalışıyor? Grafik ayarlarını kontrol edin.
PSU FPS'e etki etmez. Ekran kartı ve işlemcinin frekans değerlerine bakın. Ortalama kaç MHz çalışıyor? Grafik ayarlarını kontrol edin.
Z zimo Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 gpu saat frekansı 1920mhz bellek saat frekansı 6900mhz S54337 dedi: PSU FPS'e etki etmez. Ekran kartı ve işlemcinin frekans değerlerine bakın. Ortalama kaç MHz çalışıyor? Grafik ayarlarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... S54337 dedi: PSU FPS'e etki etmez. Ekran kartı ve işlemcinin frekans değerlerine bakın. Ortalama kaç MHz çalışıyor? Grafik ayarlarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... İnternette adamların videolarını izlediğimde Adam'ın PSU'sunun yanında yanında 160watt yazıyor ben aynı şeyi açtım 70watt oluyor.
gpu saat frekansı 1920mhz bellek saat frekansı 6900mhz S54337 dedi: PSU FPS'e etki etmez. Ekran kartı ve işlemcinin frekans değerlerine bakın. Ortalama kaç MHz çalışıyor? Grafik ayarlarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... S54337 dedi: PSU FPS'e etki etmez. Ekran kartı ve işlemcinin frekans değerlerine bakın. Ortalama kaç MHz çalışıyor? Grafik ayarlarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... İnternette adamların videolarını izlediğimde Adam'ın PSU'sunun yanında yanında 160watt yazıyor ben aynı şeyi açtım 70watt oluyor.