RTX 2070S R7 2700X sistem toplama

Bütçe
11500

CPU pin girişlerine dikkat edin eğer 8+8 pin ise PSU değişmeli.

Hocam sistem güzel olmuş ellerinize sağlık. Kendi ssdsi olduğunu belirtmiș onu sistemden çıkarıp yerine bir set daha ram eklenebilir. Aynı zamanda bu bütçede en az 3200MHz ram alınması taraftarıyım. O ramler overclocka dayanıksız. 3-5 fps bile olsa değer. Psu değișmesine gerek yok 8+8 pin olsa bile 3900x de dahil çoğu işlemci tek 8 pinle çalıșır problem olmaz. Aoc monitorleri nedense sevmiyorum. Ayrıca p400a kasası alan arkadașlarım çok tozlandığını ve ek bir toz filtresi taktıklarını söylüyorlar aklınızda bulunsun.

@Quanic SSD olduğunu kaçırmışım o zaman 3200 MHz CL16 veya 3600 MHz CL18 RAM alınabilir ve kalan parayla üzerine biraz ekleyip düzgün bir soğutucu alınabilir.

Filtre olmadığı için tozlanma olabilir ama bu fiyata önerim tabii ki Phanteks.

Aslında SSD çıkarınca kalan parayı PSU'ya verilebilir:

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Benim seçtiğim PSU ve RAM'ler nasıl acaba? PSU konusunda özellikle kısmak istemiyorum tüm sistemin hasar görmemesi için.

Seasonicin o güç kaynaginin çok eski çift kanal 12v kanalı var diye biliyorum. Ayrıca çoğu koruması da eksik. Fsp güç kaynakları çok daha kalitelidir

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Benim seçtiğim PSU ve RAM'ler nasıl acaba? PSU konusunda özellikle kısmak istemiyorum tüm sistemin hasar görmemesi için.
PSU konusunda zaten kısmadım iyi PSU modelleri bıraktım.

SSD çıkarınca ek olarak 2K monitör alınabilir:

Anakartı X570 yaptım. Ekran kartının sürücü sorunlarını okumuştum bir ara stabil hale geldi mi acaba? Hiç AMD ekran kartı kullanmadım bu yüzden biraz endişem var. İşlemci için 3700X için ne düşünüyorsunuz acaba?

Güç kaynağı konusunda epey araştırdım FSP kaliteli deniyor. Yanlış mıyım acaba?

3700x eğer bütçe yetiyorsa en güzel seçim olacaktır. Gerek oyun performansı gerek işlem gücü mükemmel diyebilirim. Üstte arkadaşın bıraktığı seasonic güç kaynağı alınmaz ancak high power a sonuna kadar güvenebilirsiniz. 7 yıldır onların psularını kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Rx5700un sürücü sorunu nadir de olsa devam ediyor ancak stabil olduğu anda gücü %20 den fazla artacaktır. Rx590 lar son 2 yolda yaklaşık %30 performans kazandı. Ancak tercih yine de size ait.
Evet fsp daima favoridir güç kaynağı konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…