C cem12 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 RTX 2070S kullanıyorum. 3 ay öncesine kadar bir sorun yoktu durduk yere sarkmaya başladı. İple tutturdum ama IP gözüme çok batıyor.
RTX 2070S kullanıyorum. 3 ay öncesine kadar bir sorun yoktu durduk yere sarkmaya başladı. İple tutturdum ama IP gözüme çok batıyor.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Aralık 2020 #2 Vidasını iyi sıktınız mı? Az bir şey sarkabilir, uzun kart çünkü. Görsel atarsanız da iyi olur.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.009 Makaleler 1 Çözümler 562 8 Aralık 2020 #3 Vidası gevşemiş olabilir.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #4 Sağa doğru eğik mi duruyor yani? Bu ürünler işinizi görür. MSI Atlas Mystic ARGB V2.0 Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sağa doğru eğik mi duruyor yani? Bu ürünler işinizi görür. MSI Atlas Mystic ARGB V2.0 Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
C cem12 Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #5 poorfredo dedi: Vidasını iyi sıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. dafry dedi: Sağa doğru eğik mi duruyor yani? Bu ürünler işinizi görür. MSI Atlas Mystic ARGB V2.0 Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Evet sağa doğru eğimi var teşekkür ederim.
poorfredo dedi: Vidasını iyi sıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. dafry dedi: Sağa doğru eğik mi duruyor yani? Bu ürünler işinizi görür. MSI Atlas Mystic ARGB V2.0 Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xlightning Ekran Kartı Destek Çıtası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Evet sağa doğru eğimi var teşekkür ederim.