RTX 2070S sistem için 3000 TL'ye monitör tavsiyesi

Skorsky1

Centipat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlarım, sistemimi bugün topladım yardımlarınızla. Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
Ryzen 5 3600X - RTX 2070S olan bir sistem.
2K monitör alırsam, Full HD ayarlarda sorun yaşayacağımla ilgili bir sürü şey okudum ancak Full HD monitör de bu sistem için beni tatmin eder mi?
Sistemi, ağırlıklı olarak sırayla oyun, film ve bazı mühendislik programları için kullanacağım. Ayrıca monitör önerilerinizi de bekliyorum.

Bütçe 2000-3000 TL civarı.

Rekabetçi oyunları profesyonel olarak oynamıyorsanız 240Hz monitör gereksiz olur, onun yerine daha yüksek çözünürlük sizi tatmin edecektir.

Değerli arkadaşlarım, sistemimi bugün topladım yardımlarınızla. Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
2K monitör alırsam, Full HD ayarlarda sorun yaşayacağımla ilgili bir sürü şey okudum ancak Full HD monitör de bu sistem için beni tatmin eder mi?
Sistemi, ağırlıklı olarak sırayla oyun, film ve bazı mühendislik programları için kullanacağım. Ayrıca monitör önerilerinizi de bekliyorum.

LG 25UM58-P Monitör hocam 2K ama fiyatı bayağı ucuz ayrıca 25inc

Rekabetçi oyunları profesyonel olarak oynamıyorsanız 240Hz monitör gereksiz olur, onun yerine daha yüksek çözünürlük sizi tatmin edecektir.

Kesinlikle 2K diyorsun yani?

HP 27xq (3WL54AA) Monitör Acer Nitro XF272UPbmiiprzx Monitör GamePower Intense X60 Monitör Casper Excalibur M.E27QHD-G Monitör MSI Optix G27CQ4 Monitör Lenovo G32qc-10 (66A2GACBTK) Monitör hocam size kalmış hepsi iyidir

Sağ olun SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör bu nasıldır sizce?

Kaliteli hocam size kalmış yalnız VA panel bu monitör hakkında bilginiz yoksa bu videoyu izleyebilirisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı